IRC-Galleria

Selailin aamukoomassani erilaisia nettihoroskooppeja ja ruokin tylsyyden lisäksi yleisanalyyttistä sisäistä neurootikkoani ja tulin siihen tulokseen, että universumi on todella fucked up tiettyjen merkkien rakkauselämän suhteen. Haluatteko kuulla lisää? -Ei se haittaa, kerron sen kuitenkin ;)

Olen aina ihmetellyt miten luonnehoroskoopit voivat sekä itseni, että niin useiden tuttujeni kohdalta osua niin nappiin.
Itse esimerkiksi olen vaaka ja tyypillinen sellainen, lukuunottamatta sitä suurta puutetta, että mussa ei ole romantikkoa yhtään. Jos joskus on ollut se on teurastettu, nyljetty ja naulattu nahat seinään. En siis myöskään koe elämästäni välttämättä puuttuvan mitään jos joudun jakamaan sen vain itseni kanssa. Itse asiassa voin vain kuvitella potentiaalisen romantikkotaljani tossa seinällä tuijottavan mua ilkikurisesti ja hivenen halveksivasti.
"Ääliö!" se huutaisi, onneksi nyt tiedät paremmin.


Vaa'at kasvavat usean eri horoskooppiluonnehdinnan mukaan rikkinäisen perheen keskellä ja uhrautuvat sille. - Rasti ruutuun.

Vaaka kokee olevansa vastuussa huonosta lapsuudestaan ja perheestään.- Rasti ruutuun.

Vaaka uhrautuu kumppaninsa edessä välttäessään konflikteja... -Hmm en tiedä pitäisikö tätä ruksia :/

Joka tapauksessa vaakojen sanotaan olevan yltiöromantiikanhakuisia henkilöitä jotka tarvitsevat välttämättä toisen ihmisen tunteakseen itsensä kokonaiseksi.
Tätä en allekirjoita, mutta väite on oleellinen tukemaan aiempaa ihmetystäni.


Veljeni on kaksonen. Sanotaan, että kaksomies on flirttaileva, sitoutumiskyvytön, puhelahjainen koltiainen, joka ei voi koskaan rakastaa naista joka ei ole hänen alistettua äitiään vahvempi. - Onko äitini alistettu ? On. . Mutta joutuiko hän alistetuksi, koska veljeni syntyi kaksosten aikaan :D

Entä jousimies ? Myös jousimies vapaudenkaipuudessaan, seikkailunhalussaan on sitoutumiskyvytön, tai no...jos ei täysin kyvytön, niin ongelmainen ainakin tässä suhteessa ;).
Believe me, kokemusta on.

Vesimies ?- Sama ongelma.

Minun ongelmani : Mun pitäisi tuntea vetoa ja suurinta onnistumisprosenttia näiden merkkien suhteen ? Eli täydellistä suhdetta etsivä, toisaalta myös hyvin haasteellisesti sitoutuvan vaa'an pitäisi tuntea vetoa merkkeihin, joilla on kaikista eläinradan merkeistä eniten vaikeuksia luoda ihmissuhdetta. Mitä helvettiä tämä on !? ;)

Älkää siis ihmiset enää synnyttäkö vaakoja :D... tai kaksosia, jousi- tai vesimiehiä jos haluatte lapsellenne onnellisen rakkauselämän tai, että ette itse tule suhteessanne alistetuiksi (viitaten aikaisempaan "kaksosmiehen äiti on alistettu"-väitteeseen). Ilmeisesti myös vaakalapsen synnyttäminen aiheuttaa parisuhteeseen konflikteja. Olen siis todella vastuussa vanhempieni erosta ja ongelmista ;).

Eli mille kuulle kannattaisi sitten lapsensa syntymä ajoittaa jos haluat säästää häntä konflikteilta ja sydänsuruilta ? Kenties realistinen ja rationalistinen kauris tai herkkä kalat ?
Egoistinen, loistava leijona ? Narsistinen nihilistineitsyt?

Jään pyörittelemään silmiäni ja mietin miksi tämäkin piti julkistaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.