IRC-Galleria

Asiakaspalvelijan märkä uni, vol.1Perjantai 25.08.2006 16:09

Koska asiakas on aina oikeassa (kuka hiivatti tuon on keksinyt ? ) ja asiakaspalvelija vain likasanko johon kaadetaan kaikki ongelmat, onnistuu vuosien asiakaspalvelutyörupeaman jälkeen kehittämään kaikenlaisia fantasioita... "Mitä tekisin jos muukin kuin kumartaminen ja perseennuoleminen olisi sallittua"

Ensinnäkin toivoisin jokaisen joskus asiakaspalvelijalle huutaneen tajuavan tämän:

-Mies, 40 + jos vaimosi ei anna, pomosi potkii sinua päähän, palkankorotus jäi saamatta ja sinut on kasvatettu patoamaan ongelmasi, se ei ole _minun_ syyni.

-Nainen 40+, Jos miehesi viime firman pikkujouluissa löytyi himoitsemasta kymmenen vuotta nuorempaa sihteeriään ja jätti sinut ja lapset hänen vuokseen, se myöskään ei ole minun syyni.

-Nainen 30, Jos avioelämä ei ollut sitä mitä odotit, lapset tuntuvat syövän sinut elävältä, aikasi ei tunnu riittävän mihinkään, se ei edelleenkään ole minun syyni.

-TeiniQueen 14 +, Jos kuvittelet että pilvien katsominen saa sinut a) näyttämään hyvältä b) muut kunnioittamaan sinua, olet väärässä. Ensinnäkin, saat vanhempana niskasärkyjä ja toiseksi nenäkarvojesi tuijottaminen ei lisää kanssaihmisten kunnioitusta sinua kohtaan.
Murrosikäsi ei ole minun syyni.

-Potentiaalinen vankilakundi 15 +, Jos vanhempasi eivät opettaneet sinulle alhaisimpia käytöstapoja tai sitä, että tie Donald Trumpismiin ei kulje myymälävarkauksien kautta, se ei ole minun syyni, vaan vanhempiesi, itsesi... ja usean kasvatuspsykologisen tekijän...


***

Eikö viattoman asiakaspalvelijan mielen pahoittamisesta tule itselle paha olo ? Minulle ainakin tulisi. Olen työaikanani kohdannut niin uskomatonta käytöstä, että moni tuttuni on järkytyksellä kuunnellut mihin kaikkeen ihminen piittaamattomuudessaan kykenee.
Työkaverieni päälle on heitelty kolikoita ja kuitteja, itselleni haistatettu paskat mitättömistä syistä. Hävettää olla ihminen, kun tuollaisiakin on täällä joukossa :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.