IRC-Galleria

Katselin tässä pari päivää sitten jotain älytöntä jenkkiohjelmaa, jossa "isin tytöt" esittelivät suhdetta poikkeuksetta rikkaaseen isäänsä ja erilaisia tapoja, vinguttaa isin pankkikorttia.
Ohjelman tyttö oli tällä kertaa kuin joku pahis finding Nemosta (lue : näytti kalalta, rumalta kalalta) ja pää täynnä hattaraa, tai pilvihöttöä ...jotain pehmeää joka tapauksessa.
(Eiköhän näistä kommenteista jo huomaa että irl meistä tuskin ohjelman tytön kanssa tulisi bestiksiä ).

Ohjelmaa vieressä katsonut ystäväni totesi, sen lisäksi että haluaisi hakata tytön päätä seinään (ei, kukaan kaveripiiristäni ei ole kuitenkaan istunut aikaa :D ) että "tuollaiset pitäisi tunkea jonnekin saarelle yksin, ilman vaatteita, metsästämään oma ruokansa."
Tässäpä olisikin ideaa.


Jenkeistä on tunkenut tositv-formaatin muodossa aivan uskomatonta sontaa laidasta laitaan:
On rikkaita perijöitä ranchilla itkeämässä "tosielämän" kauheutta ja lapioimassa paskaa, Paris Hilton korkkareissa...lapioimassa...paskaa., on teljetty ihmisiä eristyksiin ja seurattu useita tunteja uskomattomalla mielenkiinnolla, kun joku potee darraansa, heitetty ihmisiä saarille ilman ruokaa pillittämään epäinhimillisiä oloja...

Ennen kuin pääsen itse asiaan haluan kyseenalaistaa yhden asian.
Mitä ihmettä tuo joka hemmetin realitysarjaan kuuluva pillittäminen on ? Joka ikisessä sarjassa, jossain vaiheessa joku vuodattaa kyyneliä, useimmiten aivan käsittämättömiltä tuntuvista syistä.
Jos lähdet jollekin etelä-Indonesian saarelle sarjaan jonka nimi on "selviytyjät" niin luxushotelliako kilpailijat odottivat ?
Aivan uskomattomia ovat unelmien poikamiesten naisehdokkaat. joista jokainen kuvittelee rakastuneensa ja olevansa myös täydellisin vaihtoehto miehelle. Sitten taas itketään, kun jäätiin ilman ruusua, unelmien prinssistä tulee hirviö, sika joka teki elämänsä suurimman virheen, kun ei ottanut/nähnyt elämänsä naista, joka vielä kaiken lisäksi on nätimpi kuin yksikään muu ehdokkaista ja vielä aivan luomu ;). (Tässä vaiheessa mua pelottaa, että olen katsonut näitä liikaa... )


Sen lisäksi, että haluaisin tunkea isin rahoilla elävät tyhjäpäät joiden kontaktit tosielämään ovat aina olleet olemattomat ja jossain vaiheessa huvenneet kokonaan, saarelle ilman kuvausryhmää, voisi joukkoon liittää tuon realitysarjojen pillittäjäkaartin. ..
Itkisivätköhän nämä tyypit muuten vähemmän, jos joku tutkimus osoittaisi, että itkemisestä saa juonteita ja ryppyjä ? -Äkillinen haja-ajatus.


Mulla oli eilen asiakkaana hyvin vihainen esipissisteini, joka kimpaantui kun ei saanut tuoda koiraa liikkeeseen. Ei auttanut ja miellyttänyt neitiä, kun vetosi lainsäädäntöön joka kieltää lemmikkieläinten pidon samassa tilassa myytävien elintarvikkeiden kanssa. Neiti poistui niskoja nakellen ja huusi "On tämäkin loistavaa asiakaspalvelua!" . Myöhemmin mun hihitellessäni tyttö heitti rahansa tiskille suurieleisesti ja huvitti suuresti iltaani.

Myös tämä esiteini voisi liittyä saarelle, mikäli pari vuotta vanhettuaan on kuin tyyppi jolla on pumpulipuikot tungettuna sieraimiin, ohimolohkoihin asti.
Suomeksi : sitruunaperse.

Toisaalta, ilman näitä ihmisiä, mulla ei olisi lainkaan näin hauskaa :D

Kuitenkin. Onhan yritystä pitää hauskaa tyhjäpäiden kustannuksella ollut jo useita tositv:n lyhyessä elinkaaressa, mutta ne ovat olleet liian pliisuja mun makuuni.

Saan sairasta tyydytystä, kun kuvittelen edellisenkin ohjelman kala-aivon muiden kala-aivojen kanssa juoksemassa pakoon hornyja alkuasukkaita silikonit heiluen. Hmmm...epäilen että joku aikuisviihdeohjaaja on jo joskus varastanut ideani :S

Oikeasti toivoisi vain kanssaihmistensä tajuavan jotain. Sen sijaan täytyy vain hyväksyä se tosiasia, ettei mikään, ei mikään tv-formaatti tai kansankiihottaja, superpuhuja, megaterapeutti saa taottua tosiasioita tietynlaisten ihmisten ajatusmaailmaan.
Tyhmissä pahinta on se, että he eivät itse tajua olevansa tyhmiä, ei vaikka kertoisit sen heille, ovat he liian tyhmiä ymmärtämään sitä. Vasta-argumentiksi saisit todennäköisesti : Ite oot!

Ehkä siis jätän ohjelmaideani lähettämättä tuottajille. Voisi vielä käydä niin, että joutuisin itse sille saarelle... Nimim. lainannut isiltä tässä kuussa 1000 euroa (plus, että mut naurettiin ulos armeijan tutustumiskierrokseltakin... öh... :D )

Unohtakaa mitä sanoin ;)





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.