IRC-Galleria

Ruokavaliosta on tippunut pois sipsit, jätski, limsa, hampparit, pizza ja kebab. Olo on paljon kevyempi, vaikka se johtuukin lähinnä henkisestä asenteesta. Vyökin menee jo vähän pienemmälle, sillä reilu vedenjuonti on saanu nesteet liikkeelle.

Aamuisin jaksaa herätä varttia vaille kuus ilman ongelmia. Yleensä herään jo ennen kellon soittoa puol kuuden aikoihin, ja oon jopa muutaman kerran noussu siihen aikaan, enkä jääny röhnöttämään ja kartuttamaan väsymystä.

Koti näyttää siistiltä. Siirtyminen on oikeastaan luokkaa sikolätti -> * * * * * hotelli. Missään ei pyöri vaatteita, tiskejä tai postia tai muutakaan ylimääräistä. Pyykkipino on pienentynyt katonrajasta mun pituuteen eikä tartte pelätä enää astman puhkeamista pölyn takia.

Eilen eka kerta solariumissa, tänään uudestaan. Pari lenkkiä takana, kohta suunta salille.

On jotenkin aika voittajafiilis. Tietty tota liikuntaa vois lisätä vielä. Tekis mieli pyöräilemään, mut pyörä on rikki eikä oo just nyt resursseja viedä sitä korjattavaks. Ruissaloon ja takasin käveleminenkin alkaa pitemmän päälle puuduttaa, tarttis keksiä joku uus reitti. Nii ja rullistella vois kans, mut en yhtään tiedä missä kunnossa mun rullat on, enkä tiedä et mitä siit tällee kolmen vuoden tauon jälkeen edes tulis. Pitänee mennä kai Piikkiöön kokeilemaan johonki vähän syrjäisemmälle reitille.

Mut nyt salille ja solkkuun, eväät reppuun ja töihin.

Aurinkoista kesää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.