IRC-Galleria

HukkaaaaaanMaanantai 04.08.2008 01:46

Päivät vaan kuluu eikä mitään saa aikaiseksi, kun odottaa jotain suurempaa ja parempaa. Olen melkein täydellisesti kadottanut lapsenmielisen taitoni innostua pikkuasioista. Mistä sen saa lunastaa takaisin?

Taas on kulunut kolme viikkoa siitä kun viimeksi ajattelin "Huomenna". Miksei "Tänään"? Puhelimeen on vaikea tarttua, ja muutenkin kaikki mikä vaatii ylimääräistä aikatauluttamista työn lisäksi, tuntuu ylivoimaiselta. Hävettää olla näin saamaton. Kaverit tuntuvat etäiseltä voimavaralta, jonka ajattelu kyllä tuo lämpöä vaikeina hetkinä, mutta jota on vaikea konkreettisesti ylläpitää. Joka kerta kun jonkinlainen tapaaminen onnistuu, olen hyvällä tuulella monta päivää. Miksi en saa puristettua sitä tapahtumaan useammin?

Nytkin mielessä on jo seuraava etappi, johon asti kaikki kulunut aika on vain odottelua. Mä haluan eroon tästä piirteestä. Aamuhetki heräilevässä kaupungissa tai kunnon naurut asiakkaan kanssa, ei sen niin vaikeaa pitäisi olla.

Kämppäkin on kamalassa kaaoksessa, kun kaikkea epämiellyttävää tulee lykättyä herkästi eteenpäin. Vitutuskerroin kasvaa samassa suhteessa kasaantuvien pyykkien ja tiskien kanssa kun tietää, että joskus nekin on purettava.

Haluaisin nauttia hetkistä. Lyhyistä, kummallisista, itsestäänselvistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.