IRC-Galleria

KyykkypäiväKeskiviikko 23.05.2007 00:36

Tänään mä päätin pyöräillä myn sykkelin Pikiksestä tänne asutuksen pariin. Tänään satoi vettä.

Ennen Karinsin rajaa aivan läpimärkä ja -vittuuntunut. Piispanristin jälkeen alko helpottaa ja Kuppikselta himaan oli jo ihan letkeetä. Vaatteetki ehti kuivua.

Pakko oli silti painaa reitti parin hemojyrkän mäen kautta niin et huomenna ei varmaan oo asiaa istuskella töissä satulatuolilla. Puoltoista tuntia meni suht huomaamatta.

Sit pääsin kotia, kannoin pyörän kellariin portaita pitkin ja viimeisillä voimillani kävelin viel viiden kerroksen rappuset. Meinasin kuolla tohon ovelle.

Pääsin sisään ni tuli yhtäkkinen flashback et mun auto on teatterinmäellä. Viunde, pakkohan se oli viel talsia hakemaan. Siin vaihees ku alko sataa uudelleen ni voin kertoa et syletti.

Kotosalla odotti melkomoinen kaaos tiskeineen ja pyykkeineen. Raivasin ne siinä samassa tajuttomuuden rajalla häilymisen tilassa ja sit otin sapuskan eteen. Kunnon ruuan (ananasta ja raejuustoa) jälkeen kävin pitkässä suihkussa ja nyt kuivattelen itseruskettavaa. Saa nähä mitä siitäki tulee näin itse suihkittuna.

Proggiksena ois viel ettiä mun rullissuojat. Käännettiin Pikishima ympäri mut ei ollu siellä. En kyl oo niitä täälläkään nähny et en sit tiä mihin ne o haihtunu. Se vaan on varmaa, et mä en ilman koko kropan niveltenkattavaa suojausta lähe reenaamaan kolmen vuoden tauon jälkeen sitä juttua missä on kengissä pyörät alla. Ruumiitahan siinä tulee. Ruumiita voi tulla myös silloin kun vien isukille auton huoltolaskun. Iskareiden vaihto + työ = 445€. Kilttttti isiiiii...

Nyt reippaasti unta palloon ja huomenna pirteenä töihin. Yeah riiiight.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.