IRC-Galleria

JejPerjantai 08.06.2007 00:41

Läksin siis eilen lenkille. Poljin Kaarinaan ja takas, tunnin lenkki. Syke vähän liian korkeella, en osaa ottaa tarpeeks rauhassa kuntooni nähden. Mut kivaa oli. Sykkeli pitää välil vähän epämääriästä ääntä, mut jos se nyt tän kesän kestäis.

Tänään sutasin Litsan rannalle siskon luo (30min.) ja vittu et meinasin kuolla niihin mäkiin ABC:n kulmilla. Jumavita hakkas pulssi keskimäärin 195. Rasvanpolttosykkeellä, tosiaan. Sain siskon ulos sohvalta ja sit paineltiin paikkoja ympäri kävellen reilu 40min.,josta suoraan satulan selkään ja sama puoltuntia kotia.

Maistu vesi.

Mut kulutus oli tosi säälittävää. Miten voi kulua niin vähän kaloreita tommosessa rääkissä? Auttaaks se muka tosiaan jos mä saan sykkeen pidettyä vähän matalammalla? Dammit.

Sit jauhelihat pannulle, pyykit narulle ja paperitöitä puuhaamaan. Tässä tää menee viikko ilman miestäki. Pitkästä aikaa hieno fiilis yksin.

Nyt sapuskalle, suihkuun ja oman onnen kautta uneen. Viikoloppuki muute edessä, mut la menee töissä. Saa ehdotella jos on lauantai-illalle perustavanlaatuisia suunnitelmia. Kuten tunnettua, mut on yleensä aika hankala suostutella mukaan... :)

Öi öi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.