IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 28.07.2007 00:13

Pystyy myöhästymään töistä joka päivä. Tänään en ollu edes kännissä ku heräsin. Ja silti. Viel siivouspäivänä. Hävetti.

Tiäkstekste mitä? Mul onki Turun paras sisäkkö. Aina kun sen ottaa viereensä yöks ni töistä palatessa kämppä kiiltää joka nurkasta. Will you marry me honey?

Kävin äsken kahtomassa The Simpsons -leffan. Ikävä sanoa, mut ei se niin napakka ollu ku teeveessä. Pari kertaa osiuduin ihan kunnolla, mut tuntu et suurimmaks osaks hihittelin ihan eri läppiä kun salin muut katsojat, joiden keski-ikä oli n. 12v. Ja se, et menee yksin leffaan, on muuten pirun raavas teko. Urhoollisuusmitalin arvoinen. Paikka ylärivissä takaa sen, että naapurissa riittää paskaa jauhavia teinejä ja toisiaan jauhavia puppyloveja ja karkin shoppaileminen ja saliinpääsyodotus on helvetin ankeeta yksin. Säälivien katseiden määrä - ei mitattavissa. Leffan paras koht oli ehdottomasti Homer moottorisahana. Nännänännnäännnää.

Nykyään joutuu näköjään korjaamaan jokaikisen sanan. Ei osu oikeille näppäimille. Ahistaa.

Kolumnista tuli taasen palautetta. Kuulemma positiivista tällä kertaa. Pitänee käydä lukemassa. Rouheeta herättää keskustelua pienessä maalaispitäjässä. Pistäpä joulun alla hawajipaita ylle ni siel ollaan soihtujen kanssa oven takana. Hrrh. Nomutjo. Duty calls taas joskus kai parin kuukauden päästä.

Nyt pakkailen vähäsen kamoja, kun tuli äkkilähtö lapsenvahdiksi. Mitäpä sitä perjantai-illalla tyttönen tekee. Parempi vaan karata pois maisemista ettei lähe taas femmaränni päällensä.'

Siija!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.