IRC-Galleria

Takki tyhjä,Lauantai 01.09.2007 01:23

Aika nuutunut olo.

Ei täs nyt periaatteessa oo takana ku 9-22 päivä, mut se saatanan edustaminen väsyttää ihan pirusti. Tuollaki ku jengii on joko jonoksi, jollon on tuli perseessä saada aikataulut pitämään tai sit ei ketään niin et pitää vaan hymyillä nätisti et josko joku uskaltais vaik tulla.

Kivaa vaihtelua joo mut onneks ei joka vkl. En oo laskenu kassaakaan viel et en tiiä jääks tästä edes voitolle. Saattaa olla et menee miinukselle ja pelkän promon piikkiin. Aamulla sitte.

Ja voihan se olla et huomenna on enempi väkeä. Pitäis vaan jaksaa olla supliikki ja puhua naiset pyörryksiin. Kyl ne aika hyvin ostaa ja ottaa käyntsäreitä, mut se ei onnistu jos joku tiimissä mököttää. Kyl ne kuitenki kattoo koko jengiä yleissilmällä. Pitää vaan toivoman parasta.

Hassu olo olla perjantai-iltana yksin himassa. Ei kyl ees tee mieli mihinkään. Jaksaispa vaan huomenna. Fiilikset on korkeella, mut en tiiä pysyykö kroppa mukana. Riippu toki huomisestaki. Jos duunia riittää ni aika kuluu nopsaa ja väsymys ei välttämäti ehdi puskee ylle. Mut menossa ollaa enivei. En tiijä viel kokoonpanosta, mut ihana lähtee IceQ:n kans pitkäst aikaa. Jos pääsis vaik ihan tanssilattialleki asti. Sen tänpäiväsen Kovalainenshöyn jälkeen kyl on omat korvat aika luimussa, mut ei ikuisesti saa verrata itteensä muihin. Kai mullaki niitä loistamisalueita on. Pitää vaan joskus kaivaa ne esiin.

Nyt suihgun gaut goisii. Don't let the bed bugs bite.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.