IRC-Galleria

HoplaaTiistai 02.10.2007 01:41

Täällä taasen.

Jälleen yks harmaa maanantai takana, jipijei. Meni tämäkin suhtlailla kivuttomasti töiden ja
-tadaa- urheilun merkeissä. Uimassa siis tänään ja kyl jukupliut tekee hyvää. Tänään sain jopa enempi irti vesijuoksusta ku hokasin käyttää vähän haukkariaki. (Joku sitä yrtitti mulle jo viikko sitten opastaa mut eihän se nyt ekalla kerralla heti..) Löysä ja letkee meininki.

Huomiseks en oo varsinaisesti keksiny viel mitään, mut jos sit lenkille tai paceen? Menee kyl varmaan liian myöhäiseksi se pace kun duunit lopuu vast niin et oon kasin jälkeen kotosalla. Köpöttelyseuraa, anyone?

Tunsin itseni ihan tehokkaaksi perheenäidiksi aiemmin illalla. Töistä huitasin kaupan kautta kotiin, kotona pyykit rullaamaan, uintivermeet kassiin ja hallille, hallilta minuutilleen oikeaan aikaan kotiin ripustamaan just lingonneet pyykit, iltapala telsun ääreen ja Frendit lävähti auki. Mainostauolla tiskasin ja seuraavalla maksoin laskut. Pienestä om plikka tyytyväine.

Tänään keksin jopa seuraavan kolumniaiheen. Pitänee ottaa läppi huomenna mukaan töihin, ettei hyvät ajatukset valu hukkaan. Ja onhan siinä alkupäivä vapaanakin sopivanlaisesti.

Tänään yks asiakas kritisoi tavallisia ihmisiä, jotka kirjoittavat blogia tavallisesta elämästään. Poliitikot saivat synninpäästön, koska heillä se on äänten kalastelua. Itsehän sujuvasti valehtelin kirjoittavani niin että vain kaverini voivat lukea tekstejäni. Hups. Eikö olekin ärsyttävää, kun kesken tekstin tyyli vaihtuu kirjakieleksi?

Joka tapauksessa. Samalta asiakkaalta sain kuitenkin kipinän uuteen kolumniaiheeseen. Lupasi antaa tilinumeron provikkaa varten, mut provikka nollasta on vähän kehnonlainen. Harrastus harrastuksena. Ehkä kirjoittamisesta olis suuremmat paineet jos rahaaki sais. Nyt ei oo niin väliä mitä sinne mättää, potkivat pois sitten kun linja ei enää miellytä. Loistava asenne muuten muihinkin elämäntilanteisiin.

Näihin kuviin ja tunnelmiin (-Hap) . Öi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.