IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

tididiiLauantai 07.10.2006 23:55

Tadadaa

Kyllä se taas tästä, ei ole masennusta ilmassa, ei ole ei. Olisipa jo päivä jolloin mentäisinn Joensuuhun, vedettäisiin päätyhjäksi ja itkettäisiin paskaa maailmaa. Paskaa maailmaa? Juu, kyllä juuri niin paskaa maailmaa. Milloinkas viimeksi tunsit itsesi olevan se jota rakastetaan? Elokuussahan minä. Elokuu, elo...kuu...?

Elokuu, juuri se. Ankkarock feat Silje&Ophelia. Pää tyhjäks juotiin, itkettiin paskaa elämää, mä itkin ja kaksi kuunteli. Mein kerrostalon kauhukolmikko.. sopivako sana muoto? Tiditii, juu, sunnuntaina... Sillon TR livenä. Jumitusta sen jälkeen. Kiroilua, ei siinä mitään. Luuri soi yöllä, herra Y puhelimessa iltaa kajahti korvaan.

Herra Y, humalassa kuin pieni apina, itki paskaa elämää, mutta silti jakso piristää. Ei jumittanut herra Y, ei ollenkaan.

Koulut alko, mitä sitten? Paska paikka, paskat kämppikset. Aloitin kiroilunkin alusta, ja tupakoinnikin, huonoa tapaa. Niitä mulla on liikaakin. Sitten tapahtui sellainen ihme kun Janne in msn.

J: Hae mut joskus seuraks
C: huudan sieltä jostain; Janne tänne PERKELE!

Ansioluetto. Kiroaminen, juominen ja polttaminen. Juominen? Se vähemmälle, pitää koulussakin opiskella, ei jei, ei koulua. Pois pois keravalta. Juu, viikoksi porvooseen, huono paikka. Jos et ole ollut helvetissä, tämä on lähellä sitä.

Tapahtui sitten kerran lauantai iltana. Lähti meseossat pois seuraavilta. Onlilta, miksi? Ei tule juteltua ei. Miksi juttelisin, se kaveeraa kusipään kanssa. Minkä niin? Ameeban, ei ameeba päihittää sen. Se on se tyyppi jolle naurettiin ankkaviikonloppuna. Niin...

Huomenna, ei mitään erikoista. Takasin asuntolaan, raastava kouluviikko, sitten syysloma. Hiljainen lomako? En usko, Herra Y, tavataan taas. Itketään sille paskaa elämää tässä paskassa maailmassa, miksi ei itkettäisiin? Miksi valehdeltaisiin? Miksi ystäville valehdeltaisiin. Patteritkin hommasin uuteen kameraan, mutta niitä ei kuluteta, ei viellä syyslomallsa, ei ollenkaan.

Sitten onkin aika mennä joensuuhun, riisuoitua kuorestaan. Miksi salata jotain mitä on? Miksi en siis itkisi paskaa elämää tässä paskassa maailmassa niille kahdelle joille jo itkin sitä? Miksi vain olisin. Juoppo tulee musta viellä ennen kuin edes täytän kahtakymmentä. Mimmunkin vois tavata, sitten jossakin vaiheessa. Viimeistään tampereella, nähdään toisemme ja halataan. Ja sitten, ei itketä paskaa elämää paskassa maailmassa. Sitten ollaan vain me kaksi ja meidän ystävyysrakkaus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.