IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

Jei!Perjantai 20.10.2006 21:38

Sitten niin, mutsi ilmoitti että lähdet lahteen kattomaan Negativea! Mikäs siinä, ainahan sitä mielellään Jonnea, Larrya ja Christusta kattoo... perkeleen kitaristifetissi, tosin Jonnehan ei ole kitaristi, mutta osaa soittaa kitaraa... liian monimutkaista.

Aamu meni siihen kun siivosin ja opiskelin kaiken mahdollisen merirosvoista, kenties hieman tylsää? No ei voi mitään, sittenpä on. Huomenna tulevat sukulaiset, no ei voi mitään. Ei niille tarvitse olla kiltti ja kohtelias. Vaikka vanhemmat onkin yrittänyt tehdä musta sellasta.

prismasta saa jo joulukonvehteja ja glögiä, tuleekohan joulu jo Halloweenin aikaan? Halloween on paras juhla ikänä. Sitä vain juhlitaan suomessa vääränä päivänä. No ei voi mitään, ei ole tulossa mitään hyviä leffojakaan vähään aikaan telkkarista. Maanantaina pitäs tenttiä koe koulussa, ei voi... maailman tylsintä. Ehkä mä nyt opiskelen ton ammatin ittelleni ja yritän saada töitä, tai sitten koulutan ittestäni jotain ihan muuta.. kattoo nyt.

Kitaraprosessi.. juu, ei mainita enempää kun että sain kielet irti, teloin muutaman sormen. Kaula pitäs laittaa paikoilleen. Pitäs varmaan mennä käymään Karin luona ja pyytää korjaamaan, se piti tehä jo syksyllä,,, mutta, no se on vähän jäänyt.

No sunnuntaina sitten on syy nousta ylös aikaisin kun prätkähiiret alko taas<3 Sitä tuli tapitettua pentuna niin perkeleesti, on ne videollakin, mutta ne on niin huonossa kunnossa :( *itketään sen takia* Vinski on niin paras niistä<3 vaikka omistankin Turbo-figuurin. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.