IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

jippiiKeskiviikko 18.10.2006 19:56

Jippii!

Syyslomalla ollaan, sainpas viimeinkin muutaman uuden kuvan tänne. Nyt sitten vaan venaileen synttäreitä ja että pääsee baarikeikoille Ophelian ja Siljen kanssa. Meil oli hauskaa ankassa vai mitä?! ;)

No eipäs tässä mitään, onneks ei oo koulua, tosin ei mulla oo kyllä läksyjäkään. Löysin mun ihanan paidan taas. Ja sitten mutsi tilas mulle turkoosit pikkuletit<3 Voiko olla kivempaa. No ehkä sitten kun saan sen mun kellohameen valmiiks. Joo, ei oo mun tyylistä, mutta son pinkki! No kyllähän siellä Japani fanien ja muitten joukossa saa olla hieman erinlainen!

Japani, Japani, Japani, Tokyo! Lähetään sitten sinne taas muutaman kuukauden päästä. Jei! hmm, voi kun ois taas ollut mangapäivät hesassa, oisin mennyt sinne mutta ei ollut. Näin kamuja itiksessä. Ja hauskaa oli, tai meillä oli erittäin hauskaa. Käytiin blippossa ostamassa pinssejä ja Boan levyjä. Ei niillä ollut Dirua :( Lupasivat sitten soitella kun tulee =^.^=

Sain loputkin äRRiltä puuttuvat sinkut, ja ostin Eeron bändin levyn. Ei kyllä kauheen kovaa iskenyt :/ Tilasin Miyavin levyjä, ja nyt sitten oottelen vaan postia. Sain Reseptikirjankin postissa, eikun van leipomaan! No ei oo viikolla muutakaan tekemistä kun leipoa vaan. Pitää kyllä rueta juoksemaan enemmän, kun oon laiskotellut koko loman.

Aamu alko, kuten tavallista. Koiran kanssa ulkona ja sitten Prison breakkin 24/7 Ei oo muutakanaan tekemistä. Ehkä sitten joskus, sitten kun täytän 18-vuotta. Mennään ainakin kattoon Löövexin ja Bloodpitti! Sekä uniklubia, ja äRRiä. Toivottavasti vaan tulee keikkoija joille sitten mennä. Ollaan hetki niin helvetin lapsellisia!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.