IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

...Torstai 19.10.2006 14:18

Mikäs tässä syyslomalla ollessa! No joo, ei ole kivaa kun Lauantaina tulee snobeja kylään. No pakko tottua. Pitäs kai irrottautua koneelta ja siivota, käydä koiran kanssa ulkona ja raapustella muutama one shitti lisää.

Sain kirjoitettua Kaoru/Marysue ficin, joka ikärajoitusten takia laitetaan vain Halalityyn<3 Onneksi se paikka on olemassa, ei tietenkään mollata muitten foorumien tarinaosastoa, mutta Halality on tällä hetkellä se ainut "oikea" kenties siellä on vain niin hyvät moderaattorit ja ylläpitäjät?!

Voisin tietenkin nimetä Markon yhteisöön, jonkun pitämään sen siistinä puolestani, mutta toisaalta, nautin siitä että itse saan komennella. Olisikin jotain mitä komennella, joopa joo.

Mitäs sitten, hmm. Synttäreita ootellaan erittäin innolla, kenties mennään jonnekkin keikalle just sillon? Pejantaina, vähän ois unelma nähä joku Lovex synttäreillä. Tai sitten ei, tietenkään jos Silje ja Ophelia eivät halua nähdä. Lost&Found ikäraja on 24, joten sekin jouduttiin karsimaan pois. Mutta ei se mitään.

Seuraavaksi vuorossa pattereiden metsästys mp3:n ja sitten ulos koiran kanssa, jos jaksaa. No.. voisin tietty katsoa Prison breakkia, tai sitten voisin tehdä jotain kehittävää... katsoo nyt.

Seuraavaksi Halalityyn katsomaan onko kukaan kommentoinut kirjoituksia.

Ollaan taas hetki niin helvetin lapsellisia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.