IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

syysloma!Tiistai 17.10.2006 14:25

jei jei, syysloma alkoi. Tai alko jo perjantain matikankokeen jälkeen. Tai siis, matikan kokeen jälkeen piti tehdä englasnnista yksi tehtävä ja sitten pääsi kotiin. Eikä yhtään lohduta että mun snobi sukulaiset tulevat kylään. En voi sietää niitä.

No mitäpäs tässä lomaa vietteässä, löysin mun pitsihansikkaat ja kaikkea muuta ihanaa. Mun kaulaliinan ja ja pipon. Kohta alkaa olla jo semmoinen sää että oikeesti saa rueta pitämään kaulaliinaa, pipoa ja lapasia. Tein myös uudenlaiset kaulapannan ittelleni, itserakastasko?

Sitten löysin kanavan netti tv:stä joka pyörittää Prison Breakin kaikkia ilmestyneitä jaksoja 24/7 Osaan melkein vuorosanat ulkoa.

Kylläpä The Darkness kuullostaa hyvältä pitkästä aikaa! Oon käynyt läpi koneella olevia musiikkitiedostoja, kuunnellut biisejä mitä ei tuu kuunneltua niin usein. Poistellut tiedostoja viemästä turhaa tilaa ja muutenkin laitellut konetta kuntoon. Ehkäpä toimii hieman paremmin jossakin vaiheessa.

Tänään on tiistai, tänään tulee Prison Break. Huu! Siinä tulee kai se jakso missä Mike tekee saippuasta kännykän, ja kokeilee voiko Sucreen luottaa. Söpöä vai mitä. No olen kuitenkin sen vettan kieroutunut paskiainen että päätin kirjoittaa sitten ficin myös kyseisestä sarja, juu, ilmestyy halalityyn jossakin vaiheessa, ei huolta pikkuiset.

katselin myös pokka pitää bokseja ja nauresekelin Rosen kommenteille, ne olivat kyllä ihan parhaista!

Seuraavaksi voisin käydä keittämässä kupin teetä, tiskata kattilat ja sitten voisin kirjoittaa Ficciäni, joka perustuu Prisoniin, tai sitten voisin käydä ´hakkaamassa peliä jossa Gackt on äänenä ja hahmona. Hyvä peli muutten. Semmoista tavallista mättöä. Mikäs sen parempaa.

No katsoo nyt mitä saa aikaan, ophelialta odottelen kuitenkin iltalukemisia tänän<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.