IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

viikkoraporttiPerjantai 13.10.2006 18:04

Viikkoraportti, hihii!

Sunnuntai-maanantai yönä naapuri päätti olla erittäin vittumainen ja soittaa kitaraa puol kakstoista yöllä. No lopettivat kun kävin siellä ja uhkasin työntää sen syvälle sinne minne aurinko ei paista. Eivät muuten soittaneet koko viikkoon kitaraa, ihana rauhallisuus.

Maanantai:

Kello kymmeneltä alko koulu, no sitä ennen ois pitänyt viedä pyykit, mutta ne HIEMAN jäi. No sitten aamulla katseltiin pokka pitää kaudet 3-4. Pitäs varmaan huolestua kohta puoleen kun osaa vuorosanat ulkoa. No eipä siinä mitään, kerkesin siivotakkin vähän siellä.

Sitten pakattiin laukku ja lähdettiin Katin tunnille, voiko olla kuivempaa paikkaa? Ehkä sahara...? No Kati sitten ilmoitti että on viimeistä viikkoa siellä töissä, mikä oliskaan ihanampaa?! No ei siinä sitten mikään, yritä nyt sitten pysyä perässä; M=m/M N=CxV

No sitten Kati tulosti meille väärät monisteet, puolet luokasta lähti pelaamaan shakkia. Pari meni harjoittelemaan kokeeseen, minä ja Elisa jäätiin katsomaan videota. Joka kesti vain 30 min, otettiin loppu tunti omaa lomaa.

No sitten oli labraa. Katseltiin kuinka nikkeli suodattui.. mielenkiintoistako?! No ei siinä mitään, sen jälkeen piti mennä uusimaan koe. Ei, en ollut kokeessa, en kyllä varmaan pääse läpikään, no ei voi mitään. Sitten ens kerralla uudestaan.

No sitten kun koulu loppui, hyvä kun jakso lämmittää safkaa. Naapurit oli ihan hiljaa, mikä oli ihan luksusta. Se muija osaa ees laulaa, tuntuis et siel raiskatta hiirtä tai jotain. Ei sen puoleen ei se kyllä osaa kitaraakaan soittaa. No kokis lakko on ainakin toistaseks pitänyt.

End of day

Tiistai

Kaheksas kouluun, katia. Viimeiset tunnit sitä ja sitten se lähtee. Eipä tapahtunut mitään, katsottiin lisää kaavoja. Jippii jippii... voi jumalauta miten tylsää. Pitäsköhän mun vaihtaa kenties alaa?! Kyllä varmaan.

No sitten oli labraa, tehtiin kynttilöitä. En ees oo porvoolainen ja en kuulu kirkkoon miks helvetissä mun pitäs valaa kynttilöitä jota myydään jotta Porvoonkirkon katto saadaan korjattua?

No sitten päästiin pois sieltä. Mutsi toi pattereita kameraan ja leikittiin hieman sillä. Vaihteeksi jaksoin vaihtaa dvd:n soittimeen ja katsoin sitten Monsterit OY:tä ja kuuntelin musiikkia sen jälkeen, X Japania kyllä!

End of day

Keskiviikko

Koulu alkaa taas kaheksalta, ei jaksais nousta. Ainoa hyvä puoli tässä päivässä on se, että on Psykologiaa. No raahasin sitten ruhoni kouluun, joo... Matematiikkaa heti aamusta. Jippii... No sitten matikan tunnilla, opettaja valittaa kuinka flunssassa on. Ja sitten laskettiin prosenttilaskuja, hienoako?

Matikan jälkeen on Naupaa... Fyssaa. Opettaja kiroaa tunti toisensa jälkeen kun kukaan ei osta kirjaa, ei tarvitse ostaa. Maksettiin kopiointi maksu, kyllä me nyt saadaan niitä monisteita. Ei se saa meitä kuriin ei millään. Heitin Jannen kamua terottimella, olin kateellinen Jannen kynsistä. Miten pojalla voi olla niin hyvässä kunnossa kynnet?! Sitten on tauko, sitten toinen tunti Naupaa...

Fysiikkaa, mikä on mielenkiintoisempaa kuin fysiikka... vaikka... matikka, tuskin mutta melkein. No sitten kun tunti loppu sain tyrkättyä ketjut Jannelle, mitkä lupasin viedä, ja sitten hyppytunti.

Hyppärillä pesin sitten viimeinkin pyykit, tein ruokaa, siivosin ja vedin lonkeron. Sen jälkeen oli Psykologiaa. No psykantunnilla opettaja sano sitten että on vaan tunti sitä. Taas vaihteeksi. Puhuttiin väreistä. Tunnin jälkeen, kun lähdettiin pois, sato vettä. Vittuakos sillä

sateessa tallustelin asuntolaan, mahdollisimman hitaasti kun mahdollista. Paperit kastu, letti kastu, meikki levis, vitun väliä? Kun sitten pääsin sisään, kävelin valkoselta matolta märillä kengillä, ihan vaan vittuillakseni kämppikselle, sille saatanan uskovaiselle, joka nipottaa. Vitun blondi paskiainen. Eipä siinä mitään. Laitoin itteni näyttämään saatananpalvojalta, kun lähin käymään kaupassa. Kyllähän se vähän pitää katto.

kauppa matkalla, mp-3:sta loppu patterit. Taas vaihteeks, joko mun pitää rajottaa tota ulkona olemista, tai sitten mun tosissaan pitää ostaa kannettava cd-soitin. No sitten kun sain kokispullon kaupasta, kämpillä oli hiljasta. Mikäs siinä, uudestaan vaan valkoselta matolta märillä lahkeilla ja märillä kengillä.

end of day

Torstai

Koulu alkaa taas kasilta, matikkaa heti aamusta. Saatiin tietää koe-alue. Eikös ole kivaa, seuraavana päivänä ois koe. Juu, tosi hauskaa. Matikan maikka kiros flunssaansa, raivostu ryhmälle kun puolet on aina myöhässä. tein jopa jotain uutta, laitoin hameen kouluun ja mustavalkoset polvisukat, ei sovi unohtaa mitä on. No eipä siinä sitten mitään.

Sitten oli taas naupaa, se kivahti meille, miks me ei koskaan kuunnella sitä. Miks kukaan ei osta kirjaa. Miks kukaan ei ole hiljaa. Se selitti meille jotain fysiikanlaista, meni toisesta korvasta sisään, toisesta ulos. No sittenpähän yritti opettaa meitä. No se ilmoitti tunnin loppuvan, ja sitten päästiinkin kotiin, paitsi ne jotka oli kaksoistutkinnossa. Niillä oli neljä tuntia enkkua. Meillä piti olla kaks tuntia, maikka kipeenä.

No sitten kun pääsin kämpille, otin valkkaripullon ja matikankirjan, have fun sitten vaan. No kyllä mä yritin lukea, mutta se meni siihen että kattelin Scooby Doo piirrettyjä telkkarista. Näytti siltä että rupeis satamaan. No huomasin että nahkahousut piti taas tuulettaa eipä siinä mitään, housut oven päälle vaan kuivumaan.

end of day

Perjantai

Matikan koe... sai lähteä varttia vailla yhdeksän. Ei siinä mitään, sainkin sen tehtyä ennen yheksää. Sittenpähän tallustelin asuntolaan, samalla polttaen. Vittutti kenties hieman? No tavallaanhan se oli hyppäri, eipä siinä mitään. Menin nukkumaan puoleks tunniks, jonka jälkeen muistin tarkistaa meikin ennen kun menin takas kouluun.

Enkun tunti, opettaja oli taas pois, piti mennä koneelle, ettii tietoa Newtoniin liittyen ja lähteä kotiin. Ja kellohan tosiaan oli niinkin paljon kuin ruokatunti. No eipä siinä mitään. Asuntolaan päästyttyään, siivosin, taas. Ihan kuin pakkomielteen omaisesti. viikkasin pyykit, tiskasin astiat. Kivahdin kämppikselle ja sen kikattelulle. Se piti kyllä turpansa kiinni.

Kävin ulkona loikkimassa ja ottamassa kuvia, samalla hyräillen; jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt. Kun pääsin sitten takasin asuntolaan, vetäsin ankanmakuisia nuudeleita. Oli muuten pahoja, en enään ikinä syö niitä. Vedin lonkeron sen kunniaks että on alkamassa loma.

End of that week

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.