IRC-Galleria

Ciora

Ciora

PsykoHane on hullu, syvältä helevetistä tullu.

[Ei aihetta]Torstai 11.12.2008 09:06

OU GAAD!!! Volbeat + Francine 26.1.2009 Tampereella, oliko se sinnekki sit pakko lähtä! Kiireinen tammikuu, eikä varmaankaan tipaton.
Tammikuussa tulee Volbeat Ouluun, sinne. Moottoripyörämessut tammikuun lopulla Hesassa, sinne. Jos samalla reissulla sit hengailis Tampereellakin ku kerta Francinekin ois siellä :)


No, mutta mä oon palannu tänne kylmään Suomeen. Oon nykyään todistusta vaille oleva thaihieroja (en myy kuitenkaan samanlaisia lisäpalveluita mitä Suomessa myydään niissä välkkyvien vilkkuvalo ikkunoiden takana). Eli ei se vissiin auta muu kuin lähtä Babyoil ostoksille, ja venaan asiakkaita.
Minkähän mä laittasin mun uuden yrityksen nimeks..hmm... "Thaihannu hieronta" kuulostaa hyvältä. Oisko heti asiakkaita tiedos?

Thaimaassa ajelin myös skootterilla pitkin vilkkaita katuja. Olin sen verran "pihavirijä" että poliisitkin pysäytti mut kaksi kertaa. Toisella kertaa selvisin kun räpsyttelin melkein kulmakarvoja hipovia ripsiäni ja lirkuttelin, mutta seuraavalla kerralla sama kikka ei onnistunut ja sain 300,- bahtin sakot.

Lämmintä oli, ja olen nyt sen verran tumma ettei mua meinaa yön pimeydestä huomata.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.