IRC-Galleria

Ciora

Ciora

PsykoHane on hullu, syvältä helevetistä tullu.

Heippatirallaa!Tiistai 03.02.2009 01:15

TORSTAI
Muutto meni hujauksessa, olin melko väsyny pikkuakka kun olin saanu lähes kaikki kamat paikoilleen."Pallikatu" linnoitettu. Kerkesin yhden yön nauttia uudesta kämpästä ja sit aamulla tulikin lähtö Hesaan, mp-näyttelyyn. Hesan valtaus käyntiin..

PERJANTAI
Matka sujui joutuisasti miesten kanssa. Juttua riitti ja naurua piisas, varsinki sitten ku pojat rupes ottamaan bissee ja kuskina tietenki toimi ns. Ralli-Hannu eli minä. Nautimme Suomipopin antimista ja laulu raikasi, kovaa!

Sturenkadulla kikkailtiin ja hylättiin Pete sinne, muttei lopullisesti. Jatkoimme matkaa kohti Zuhiksen lukaalia. Nälkäiset matkalaiset saivat muonaa masuun ja ehkä vähän naista väkempääkin, mutta eheii.. en päässyt nauttimaan alkoholin miellyttävästä sekopäätilasta vaan menin takaisin ratin taakse. Ja kyllä, pikkukylän likka ajeli tuhatta ja sataa pitkin stadin raitteja. Oli etelänpojjaat ihmeissään ;)

Baarissakin pyörittiin ja saimme seuraamme lisää uroksia. Mutta aika ajoissa menimme takaisin Espooseen ja vedettiin Zuhiksen kanssa skaba guitarheroa (Zuhis oli aika ylivoimainen humalatilassakin), Masan voimat olivat huvenneet ja hän YRITTI nukkua meidän bileittäessä.

LAUANTAI
Seuraava aamu koitti ja matkasimme MP-messuille. Näky oli silmiä hivelevää, paljon moottoripyöriä ja miehiä;) Messujen jälkeen jalat olivat mummon muusina. Mutta onneksi keksin keinon ja hankin itselleni kokovartalopuudutuksen. Sitten mentiin taas.. (ns.turha julkkiskin bongattiin)

SUNNUNTAI.
Kotimatka sujui mukavasti, pikku rapuloissaan loimme henkeviä keskusteluja ja totesimme että elämä on loppupeleis ihan jees ja maapallokin rulla radallaan.


Tänään aamulla kuitenkin olin hieman pihalla. Ajatuksissani menin vessaan ja pistin pillerin naamaan. Purkissa luki mun nimi ja oletin nappien tietenki olevan minun..virhe. Olihan se minun nimellä mutta lääke oli koiran.. sydänlääke :D

Sanoisinko että loppupäivän sydämeni sanoi "runkku tunkku tunkku ruku tuku tun tun" <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.