IRC-Galleria

Ciora

Ciora

PsykoHane on hullu, syvältä helevetistä tullu.

Itsenäinen nuori nainenTiistai 17.02.2009 22:15

Haha..tänään oon ollu astetta hajamielisempi, mistä lie sekin johtuu..

No kuitenki..voi tsiisus!
Kävin tänään asioimassa yliopiston kirjastolla. Etsin varmaan 30min yhtä kirjaa. Kopsuttelin korkkairellani siihen malliin että katseitakin kääntyi, loppujenlopuks löysinki sen kirotun kirjan.

Sit menin omatoimisena itsenäisenä naisena sitä tietenki sit lainaamaan automaattiin. Siinä mä sit pyörittelin kirjastokorttia ja ihmettelin että mihin hiton reikään se pitää työntää. Yritin työntää sitä vaikka miten päin siihen laitteeseen mutta ei, ei vaan onnistunu. Sit katsoin sen laitteen viereen ja siinä oli kortinlukija, olin työntäny korttia siis tohkeissaan kuittikoneen reikään. Repesin nauramaan ja olin yhtäpunainen kuin punaiset korkkarini (sävy sävyyn tietty). Painatin vit*uun.

Tänään olin myös toistamiseen omatoiminen itsenäinen nainen. Mun tulostimesta oli musteet vähän hiipuneet ja päätin tutustua tuohon tulostimeen tarkemmin, aikomuksenani etsiä nuo mustepatruunat. No kyllähän mä avasin koko hiton vehkeen lähestulkoon mutta musteet pysyivät piilossa. Mystistä!! Touhusin sen kimpussa varmaan noin pari tuntia.
Sit raivosin naama punasena sille vehkeelle ja pistin tulostimen vahingossa päälle, ei JUMALEISSON..sit ne musteet rullas siihen mun nokan eteen tulostimen uumenista. Niin helppoa se oli:)

Ai niin..päätin tänään piettää myös piinaviikon. Ostin jääkapin täyteen kalaa...mutta voin kertoa etten edes syö kalaa! Mut siks just tää onkin piinaviikko! Sieniä en kuitenkaan ostanu, ne on myrkyllisiä. Joten huomenna on tarjolla seitä, ylihuomenna myös seitä, hmm..yliylihuomenna syön..Öööh..seitä... Arvatkaas mitä syön sitäkin seuraavana päivänä ;) AHH!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.