IRC-Galleria

Da_Pale

Da_Pale

Pauli Kyllönen

Reissu lähenee...Torstai 27.10.2005 01:44

Reissu alkaa jo siis huomenna torstaina 27.10. mun osalta jo kello 09:00 kun lähden siirtymään kohti Oulun keskustaa ja kohti junaa. Onnikka numero 9 kuljettaa noin 20 minuutissa minut keskustaan. Siellä sit viime hetken kaupassa käynti ja sen jälkeen rautatieasemalle ja junaan joka venaa raiteella 3.

InterCity 52 juna Helsinkiin, mutta mie jään jo Tampereella poies koska meen Haapamäelle. Tampereella pidän sit ruokatauon koska vaihtoaikaa on tunti ja vartti ennenkö taajamajuna lähtee Haapamäelle.

Reissun alkuperäissuunnitelma vähä muuttu nyt täs viime hetkellä vaan edelleen ollaan iloisin mielin menossa kohti Haapamäkeä. Lauantaina sit lähdemme aikasin aamulla 6:13 kohti Tampereen asemaa jossa vaihdamme junaa joka menee Helsinkiin vaan me menemme Riihimäelle jossa taas vaihdamme junaa joka lähtee kohti Lahtea.

Lahdessa sit käymme vaunut.org:n miitissä ja sen jälkeen Pienoisrautatiepäiville. Kello 16:04 pitää olla jo sit asemalla venaan InterCity 8 junaa joka vie Riihimäelle ja siitä InterCity 55 Ouluun. Että tämmöstä tällä kertaa. Sunnuntaina sitte taas online.

Päiväkirja ja uusi reissu...Tiistai 25.10.2005 01:04

Noni tää tais jämähtää taasen paikolleen tämä mun koneen komponenttien päivitys kun reissua pukkaa ny viikonlopuksi.

Näemmä ylläpito laittanut uuden nimen IRC-Logille eli Päiväkirja on myös ihan hyvä nimi. Reissu sit suuntautuu Oulusta Tampereen kautta Haapamäelle kuten edellinenki. Siellä vietän pari päivää Jarskan kaa http://irc.fi/Jarska| . Haapamäeltä sit lauantaina lähdetää aamusella aikasin Lahtea kohti Tampereen ja Riihimäen kautta ja junalla tietysti. Lahdesta erkanemme sitten kumpikin kotia päin kuhan pienoisrautatiepäivät ovat ohi lauantain osalta. Tosin pitää ottaa huomioon että ei olla ihan tappiin asti kuitenkaan vaan lähdemme sujuvilla yhteyksillä kohti kotia.

Uus kuvatus...Perjantai 21.10.2005 04:00

Tuli sitten vihdoin ja viimein saatua uutta kuvaa kehiin pitkästä aikaa... Huomenna sitten on se MAGIC - Kansainvälinen taikurishow Madetojan salilla.

Huominen herääminen tulee oleen tuskaa kun aamulla aikasten pitää herätä muutaman hassun nukkumistunnin jälkeen, koska koirat vastuullani ja yssikseen saan olla jopa pari päivää jee jee :)

Pöytäkoneessa edellee ropleemia...Keskiviikko 19.10.2005 01:32

Joo eipä se muistin lissäys auttanu ollenkaan :( mikähä tuossa mahtanee olla vikana?

No jo tännää tuli Suomen Kiskoliikennekalenteri vuodelle 2006 ja mie otin veljeni auton hyötykäyttöön viikon ajaksi njähähää :D. Eikai siinä pitää odotella vastausta jos joku tietäs tuoho ropleemaan ratkaisun mulla ei pursua yhtää idisvinkulaliikettäkää edes.

Pöytäkoneen ropleemia...Tiistai 18.10.2005 01:33

Joo elikkäs tässä ny kun pääsin kasaan tätä konetta niin tuli ongelma että piippas yhtäjaksoisesti ja kovaa joten sitten ongelmaa aloin pohtia mikä se voisi olla ja lopulta löin muroBBS:ään kyssärin ongelmasta ja ootin muutaman päivän vastausta ja ratkaisu löytyi.

Ongelmana siis oli virtalähde joka oli p***a, joten se meni vaihtoon ja nyt kone käynnistyy Quick Boot Logoon joten tästä on helppo jo päätellä mikä ongelmana seuraavaksi elikkäs muistit ovat joko yhteensopimattomia taikka sitten hajalla, mutta huomenissa ostaan uudet Kingstonin Valuerammit ja sitte eiku Winukkaa sisään ja ajureita sun muuta ohjelmaa myös.

Laajakulma-objektiivi...Sunnuntai 09.10.2005 04:00

Nyt se sitten vihdoin ja viimein saapui perjantaina, siis se objektiivi. Sitä odotin kokonaiset 3 viikkoa noin. 10-20mm:n objektiivillä saan hieman laajempia kuvia kuin sillä objektiivilla mikä tuli mukana vakiona kameraan. Että semmosta tällä kertaa.

MAGIC - Kansainvälinen Taikurishow...Keskiviikko 05.10.2005 17:12

Eli joo tulipa iha sattumalta silmiin tuollainen ilmoitus Kalevassa ja kuha sain syötyä aamiaisen niin sen jällkeen ryntäsin kohti kaupunkia ja hommaan kyseiseen tapahtumaan lipun. 31 euroa maksoi riviltä neljä. Tuli sieltä sitten ostettua pelikin Worms 4: Mayhem sitä tässä kohta taas alan räiskimään että siinä se taitanee mennä tämäkin päivä :D.

Pöytäkoneen kunnostus....Tiistai 04.10.2005 03:54

Hyvää alkanutta viikkoa. Seuraavana ajattelin kunnostaa pöytäkoneen kun kaatuilee turhan usein. Serveriin tarkoitetuista muisteista yksi meni vaihtoon ja nyt pyörii se gigan muistilla.

Tässä myös odotellaan edelleen objektiivia minkä tilasin Nikon D70s digijärkkärikameraani. Jos oikein oon laskenu niin ensi viikon alussa pitäisi tulla vihdoin ja viimein laajakulma objektiivi Verkkokauppa.com:sta.

Kasassa on....Perjantai 30.09.2005 04:40

Servu on kasassa ja enää pitää ajaa ohjelmistot ja päivitellä biossi kestämään Sempron64:n käyttötehoa.

Ny toivotaan että ei hajonnu mikää osa laitettaessa paikalleen ja toivotaan ettei räjähä silmille.

Hyvää viikonloppua kaikille!

Uuden Servun alku...Tiistai 27.09.2005 02:53

Kävinpä tänään hommaan muutaman komponentin ja huomenna alkaa hirmuinen kasaus uuden serverin pystyyn saamiseksi. Koteloksi Antecin Minitorni, Suorittimeksi AMD Sempron64 3100+ ja Emona tulee toimimaan MSI K8N Neo. Loput osat tulee aikasemmin hommattuina. Kingstonin muistia 2x512Mb, Näytönohjaimena saa toimia ATI Radeon 2xxx Sapphire, Polttavana asemana HP:n ikäloppuasema ja Kovoiksi tulee 3x 250 Gb:n maxtoria. Siinäpä faktaa servusta. Että semmosta...