IRC-Galleria

Da_Pale

Da_Pale

Pauli Kyllönen

Koskilinjat rahastaa...Perjantai 26.09.2008 03:00

Jeps. Elikkä tänään kun lähdin PoRhan jäseniltaan linjalla 9 Kempeleen kirkonkylältä Kirkonmäen pysäkiltä kohti kaupunkia ja siellä pysäkki nimeltä Limingantulli P, jossa tarkoitus jäädä pois. Kuski kysyi, kun sanoin, että missä jään poies niin kysäsi hintaa, että eikös se ole 3,50e, joka on hinta kertalipusta 12 km:n matkalta ja se oikeuttaa Kirkonmäen pysäkiltä keskustaan. Limingantulli on hieman ennen keskustaa ja näin ollen Limingantullin pysäkille riittää 9 km:n kertalippu joka on 3,20e. Sanoin että eiköhän se ole vähän halvempi. Paluu takaisin Kempeleeseen meni oikein eli sain mitään kyselyitä 3,20e lipun.

Toinen oli että lähdin Oulun keskustasta Kempeleeseen Kirkonmäen pysäkille ja kuski sitten paineli koneeseen 3,50e hintaisen kertalipun niin kuin kuuluu tehdä ja maksoin 5e setelillä. Bussi oli täysi ja sitten huomasin että olin saanut vaihtorahaksi 1 euron ja 20 senttiä vaikka takaisin olisin oikeasti pitänyt saada se 1 euro ja 50 senttiä. Noh kun bussi kerran oli täysi niin en jaksanut alkaa käveleen sinne etuosaan vaarimaan lisää rahaa.

Tästä johtopäätöksenä voidaan vetää että kuskit ei tiedä a) tarkkaa hintaa tietyille pysäkin väleille tai b) ne tahalleen yrittää rahastaa liikaa. Jatkossa saa olla tarkkana, kun matkustaa joukkoliikenteessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.