IRC-Galleria

Da_Pale

Da_Pale

Pauli Kyllönen

P260 & P259Lauantai 07.01.2006 13:06

Jaa että mitäkö noi on? -Ne ovat junan numeroita ja pariton menee Helsingistä Kolariin ja parillinen tulee Kolarista Helsinkiin. P meinaa sitten pikajunaa. Tuli sit viime yönä matkustettua erään hauskan konduktööri sedän kaa väliä Oulu - Köykkäri - Oulu. Sain seurata konduktöörityöskentelyä mahdollisimman läheltä. Että semmosta tällä erää. Kokemus seo tuoki eräänlainen.
Uusi vuosi vaihtu ja seo 2006. Kyllä se aika menee joskus nopeesti ja joskus hitaasti. Noh tässä Tammikuussa tulee kaksi reissua vastaan ja seuraava suuntautuisi tuonne Rovaniemelle.

Tämä reissu liittyy rautatieharrastukseen sillä meen kuvaan päiväsaikaan venäläisiä vaunuja Rovaniemelle kun muu harrastajaporukka ei ole aikaisemmin nähnee punaisii vaunuja. Huomenna olisi tarkoitus lähteä kyseiselle reissulle.

Tästä seuraava reissu on sitten Miitti sekä Rautatieharrastuspohjainen. Reittinä on silloin Oulu - Helsinki mut kierretään jälleen Iisalmi - Pieksämäki - Kouvola kautta. Yritys on kova ja jälleen yritämme saada Pieksämäen yöjunakohtaus kuvattua kun viimeksi meni pieleen. Tämä reissu sitten ajoittuu viikonlopulle 13.1. - 15.1.

Tässäpä ajatuksia muutamia.

...päiväSunnuntai 25.12.2005 02:15

Joulupäivä menee kans perinteisesti. Aamulla herätään ja nyt kun on tuo pentu niin se pitänee ruokkia ja käyttää hyvin ennen lähtöä ja sekä muut koirat käyttää hyvin että jaksaa. Jaa ettäkö sitä puhuttii jotain lähtemisestä....Kyllä. Lähdemme perinteen mukaan Oulunsaloon Kyllösille (yllätys yllätys) joulupäivän lounaalle.

Mitä sitte siihe toissapäiväseen työnhakuun nii en valitettavasti tullut haetuksi joten jatkamme työttömänä oloa. Pitää jossain vaihees ilmotella työkkäriin sitten tuloksesta.

Mutta siitä huolimatta HYVÄÄ JOULUPÄIVÄÄ KAIKILLE LUKIJOILLE!

Joulu...Lauantai 24.12.2005 03:54

Juups elikkä huominen aatto menee siinä Riisipuuroa syöden ja sitten joulukuusta koristellen. Sen jälkeen hautausmaalla käymään sytyttämässä kynttilä isän haudalla ja toiset Kyllösten käynti jossain vaiheessa aika epämääräinen mut kun nämä on saatu hoidettua kunnialla niin päästään illallista nauttimaan eli sitä joulukinkkua, joka pitäs olla uunissa vaa ei oo entiä missä vaihees ne meinaa sen valmistaa. Sitten päästään siihen illan kohokohtaan aukaisemaan lahjoja ja kurkkimaan mitenkä muut on toisiaan muistaneet. Siinä se. Hyvää Joulua kaikille.

Työhaastattelu...Torstai 22.12.2005 13:04

Joops tännää pitäs mennä työhaastatteluun ja pihalla -20 astetta PAKKASTA :( Työsuunnittelijan hommia siis haetaan tai siis ei haeta vaa kävellää suoraan ilman hakemista työhaastatteluun.

Huomenna tulee sitten se koiranpentu ja sit alkaa saneeraaminen kämpässä :P

Että semmosia ajatuksia tällä erää...

np. Chorale - Joulupotpuri

Joopatijoo perjantai...Perjantai 16.12.2005 02:11

Jees eipä oo taas kovin pitkään aikaan tullu tännekkää kirjoteltuu mitä nyt kalenteri näyttää jo että oisin kirjotellu 19.12. ja 24.12. sekä 26.12. Missähä välissä mää nyt sitte tulevaisuudes oon mukamas käyny.

Noh sain työilmoituksen työkkäristä ja eilettäin soittelin sinne työnantajalle, kun haku aikaa ei oltu ilmoitettu ja että kutsu tulee haastatteluun, suoraan ilman hakemisia :O

Noh tänään Kuhmoon ja siellä viikonloppu viettäen.

Uusi reissu ja uudet kujeet...Lauantai 26.11.2005 21:43

Noniin elikkäs Perjantai iltana starttasin siinä varttia vailla seittemän kotipihasta kohti bussipysäkkiä ja sitten odottelin kolmen kassin kanssa bussia pysäkillä ja siinä sit unohdin että pepsit jäi no en lähteny hakeen vaan ostin uudet lähimmältä R-Kioskilta.

No hyppäsin junaan ja sit kuulutettiin Pikajuna 73 20 minuuttia myöhäiseksi. Ehdin siinä yhden kuvan ottaa Oulun asemalla pysähtyneestä InterCity 53 junasta. Siinä sit hyppäsin paikoilleni ja vaununa oli EFit 23556. (tämä on vähä junapainoitteinen joten koittakaa kestää) Oisin halunnu Eipt vaunuun lipun mutta kun VR:n lippumaatti ei osaa nii se ei osaa. Noh sitten lähdettii puoli yhdeksän maissa ja normaalilähtö ois ollut 7 yli kahdeksan.

Päätin että jos Eipt vaunu on hiljainen ja ei tuu ketään niin meen sinne ja se osin kannatti osin taas ei. Iisalmeen saavuttaessa saatiin kiinni aikataulu ja lähdettii aikataulun mukaan liikkeelle. Vaihdoin Eipt vaunuun konduktöörin kiertäessä jo sen vaunun missä alunperin on minun paikkani.

Siinä sit aloin kahtomaan Pimp My Ride jaksoja mitä olin imuttanut juuri edellisenä yönä. Toiseksi viimeistä kun kahtelin istahti viereen nuorekas neitokainen siinä 18 kahtelemmaan niitä paria jaksoa. Siinä tämä neitokainen sit otti rennomman asennon mun olkapäätä vasten. Kun viimeinen jakso loppu niin sit päätettiin että aletaan katsomaan Star Wreck - In The Pirkinning leffaa. Siinä sit minulla neito kainalos katotaan kuin melkein nuori pari, joka ois justiinsa rakastunu ja käsi kädekkäin sitä leffaa. Siinä kesken kahtomisen neito haluaa suudella joten vastaan suutelemalla vastaan. Siinä Mikkelin tienoilla sitten neito päättää yrittää nukkua vaan ei tuu siitä mitään ja sen jälkeen vaihtaa seuraansa kun vaunuun on jämähtäny känniläiset pari kappaletta ja sit tästä eteenpäin olevat tapahtumat ovat sen verran likasia jota en paljasta...

Ensimmäinen jäseniltani...Torstai 24.11.2005 22:07

Elikkä tulin justiinsa PorHan (Pohjois-Suomen Rautatieharrastajat) jäsenillasta ja siellä näytettiin dioja Yhdysvaltojen junista, lähinnä tavarajunista sekä niiden kulkemisista.

Sitten toiseen asiaan elikkä edellee testissä polttava ja emolevy. Menee varmaan ensi viikkoon kun ei viikonloppuna ehdi hakea, kun tulee reissu eteen ja sinne lähdetää huomenissa illalla.

Pääkoneen DVD-polttava-asemaLauantai 19.11.2005 02:31

Joo elikkä tuo Lite-On merkkinen dvd-polttava asema, jota ny epäillää rikkinäiseksi ja siitä emosta tulikin jo vastaus että siinä muka ei ois mitää vikaa. Saa nähä mite käy mut molemmat edelleen testissä.

Pääkone senku venyy ja venyy...Maanantai 14.11.2005 16:45

Elikkäs pää tietokone mitä tuun käyttämään jatkossa niin sen kunnostus senku venyy ja venyy. Emolevy paskana ja odotan että saan vastauksen onko se hajalla vaiko saako sen korjattua ja mikäli se on nii hajalla että antavat uuden liikkeestä. Kiintolevyt alkavat oleen paikoillaan sekä polttava DVD-asema.

Tosin kotelo vaihtu uudempaan Antecin P180 koteloon. Pitäisi tässä vielä laitella virtalähde paikoillee niin sit vaan odotella sitä emolevyä. Hitsi kö tää odottavan aika on pitkä :(