IRC-Galleria

Desmodontidoe

Desmodontidoe

Poikkeus vahvistaa säännön.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 11.08.2008 14:28

Sataa..
Piti lähteä juhlimaan, en sit kuitenkaa lähde. Olen pahoillani, sillä olisin halunnut tulla ja halata sua ja sillee... <3


Ha ha! Sisko palaa huomenna kouluun. Voi sitä pikkusta :D
Oliskin viellä ala- tai yläasteella.. Vois vaan olla eikä tarvis stressata niin miljoonasta asiasta. Okei, mä myönnän! Stressasin asioista silloinkin AIVAN liikaa, mut jotenkin ajatus silti houkuttaa.
Toisaalta olen nähnyt mielettömiä painajaisia siitä, et mut on jälleen heitetty peruskoulun penkille mätänemään ikuisiksi ajoiksi, eikä kukaan tule mua sieltä pelastamaan.
Hih, nyt tulee mieleen yläasteella vedetyt kännit koulussa. Oli kyllä kivoin ruotsin tunti ikinä koskaan milloinkaan. Tosin en edes muista oliko se ruottia vai enkkua, mut ihan sama :D Tunnin jälkeen ei enää oikee jalat totellu. Jätkät mut sit palautti kotii joskus klo. 00.00 ja sain armottomat huudot. Ei se mitään, sillä se päivä oli yksi ihanimmista ja hauskimmista koskaan. Ikävä niitä hetkiä. Tosin sitä seuraavan päivän krapulaa ei ole ollenkaan ikävä. Onneksi oli kuvista ja Putte oli iloisella (ei se siis koskaan ollu iloinen)..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.