IRC-Galleria

Desmodontidoe

Desmodontidoe

Poikkeus vahvistaa säännön.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Kumiset tissitTorstai 11.09.2008 18:18

Sellaiset on jo monella, mksi ei siis minullakin? Hiukan isommat, täyteläisemmät ja haluttavammat, sellaiset, joita ei tarvitsisi tuntitolkulla asetella, että ne tulevat oikeuksiinsa. Toisaalta ratsastajana osaan arvostaa pienempiäkin rintoja, sillä armottomat kannut tuossa edessä yhdistettynä harjoitusraviin ei oikein houkuttele. Eikä mikään ole kamalampaa katsottavaa, kuin koulukisoissa välillä ratsastajan kasvojen eteen hölskyvät jäätävän isot daisarit!
Kuitenkaan desin tai kahden lisäys ei olisi pahitteeksi. Ehkä ne silloin sopisivat paremmin muuhun kroppaan..
Olen pohtinut onko kyseessä kehno itsetunto vai ääretön pinnallisuus, mutta vaikka kuinka mietin en keksi sopivaa "tekosyytä", miksi minuun pitäisi sulloa mitään lisää. Mä vaan haluan.
Silikonit ovat monen naisen keino pönkittää egoaan ja kohottaa itseluottamusta ja joillakin aloilla isot tissit on edellytys työn saamiseksi. Itse listaan moiset pallot yli-pinnalliseksi muoti-ilmiöksi, joka ehkä ajan saatossa laantuu ja ehä joskus katoaa kokonaan.
Jos moisia kapineita ei koskaan olisi keksitty saisivat vähän vanhemmatkin teinit kulkea tyytyväisesti pumpulit rintsikoissa tuntematta häpeää ja huonoutta omista rinnoistaan. Nykyään ei vaan mikään enää riitä ja jos kuppikoko on alle C sinut luokitellaan armottomasti laudaksi.
Ihmiset tuntuvat unohtaneen, miksi naisella ylipäätään on rinnat. Pienimmilläkin rinnoilla saa jäkikasvun imetettyä ja sitä varten ne naisessa roikkuvat. Rinnoista on kuitenkin tehty naisen "mitta", aivan niinkuin miesten sukukalleuksistakin on tehty miehille. Jos kalliit autot ovat miesten elimen jatkona, niin millä statussymbolilla naiset tekeveän rintansa suuremmaksi?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.