IRC-Galleria

Desmodontidoe

Desmodontidoe

Poikkeus vahvistaa säännön.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 02.06.2009 22:45

Mitenköhän paljon olen kirjoittanut pöytälaatikkoon muutaman viikon aikana? Varmaan enemmän kuin aikoihin.. Paljon hyvää tekstiä, mutta vielä liian arkoja, jotta ne uskaltaisi laskea maailmaan muiden nähtäväksi.
Taas on sattunut ja tapahtunut. Rehellisyyden nimissä ehkä enemmän sattunut, mutta se mikä ei tapa, ni vahvistaa (lue:sattuu niin vitusti). Onneksi kesä on tulossa ja mä olen yhä edelleen sitä mieltä, että tästä tulee paras kesä aikoihin. Hyviä merkkejä leijuu edelleen ilmassa ja olen ihan varma, että kaikki ei voi mennä ihan metsään, vaikka tähän asti niin onkin käynyt.
Likka tulee kotiin vajaan 2 viikon päästä ja sen jälkeen ei ole enää kovin montaa syytä, että kotoa pois lähtisin. Tosin ne harvat syyt ovat parhaita ikinä! Enkä mä tänne ihan täysin linnoittaudu ja jos niin meinaa käydäkkin, niin lupaisko joku ottaa mut hetkeksi hellään hoiviinsa ja näyttää vähän maailmaa. Tarvitsen mä muutakin elämää kuin hevosen ja lapsen.. -Ystävät<3
Kaipaan myös jotain hieman suurempaa, mutta se unelma on vielä niin syvällä pohjamudissa, että se ei sieltä varmaan tähän kesään ennätä nousta. En kuitenkaan vanno mitään, koska ihmeitä sattuu ja tapahtuu. Parasta olisi, jos ei tarvitsisi kaivata, vaan voisi vain keskittyä olennaiseen..


"Minä olin sinulle ainoa.
Sinä et ollut ensimmäinen.

Sinä olit kallio,
minä liian suuri rannaton meri.

Minä olin sinulle vain unelma.
Sinä olit minulle viimeinen."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.