IRC-Galleria

Desmodontidoe

Desmodontidoe

Poikkeus vahvistaa säännön.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Annika tarinoi.. PMMP:PariterapiaaMaanantai 24.08.2009 17:56

Huomasin hukanneeni aikaa täydellisen idiootin kanssa. En tiedä, oliko viimeinen naula arkkuun hänen haluttomuutensa maalata yhteinen makkarimme vaaleanharmaaksi vai mahdollisesti hänen haluttomuutensa muuttaa vanhaan puutaloon, millaisen minä olin aina halunnut.
Läpsäisin itseäni poskelle. Miksi jälleen yritin peitellä todellista syytä haluttomuuteni elää juuri hänen kanssaan? Perimmäinen totuus oli kuitenkin se, etten koskaan kokenut saavani minkään näköistä ymmärrystä. Tottahan toki olin itse ahdistuksissani käyttäytynyt hyökkäävästi ja käynyt sanallisesti kumppanini päälle kuin yleinen syyttäjä, mutta yksinäisyyden keskellä riiteleminenkin oli balsamia haavoille. Ehkä juuri siksi kuuntelin niinä aikoina usein PMMP:n Matoja-biisiä, jossa laulettiin: Nimität mua hirviöksi, silti kelpaisi kyllä seksi. Miksi se naurattaa? Ehkä se on hauskaa.. Minun ja hänen suhteeseensa ei olisi auttanut edes pariterapia.Vielä pitkään suhteen jälkeen toivoin, että hän olisi edes kerran valehdellut ymmärtävänsä ja tukevansa minua. Vaikka minullahan on aina paha olla ja ideani ovat enemmän tai vähemmän järjettömiä.
Vitutuspyörremyrskyn keskellä kai kovetuin ja päätin olla tulematta häntä vastaan. Jos hän ei itse vajoaisi edes kerran minun tasolleni, ei minullakaan ollut mitään intressejä yrittää kavuta hänen suuruutensa ja viisautensa tasolle. Ylpeyteni ajoi suhteen pian äkkikuolemaan. Tänään niin on hyvä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.