IRC-Galleria

Desmodontidoe

Desmodontidoe

Poikkeus vahvistaa säännön.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Tokeprriiiii..Keskiviikko 28.04.2010 14:07

Paljon kaikkia asioita pitäisi tapahtua ja just nyt kaikki ne asiat on hyviä. Kerrankin. Ainut pelottava asia onkin, että mikään niistä asioista ei toteudu, mut sit vaan isketään leuka rintaan ja mennään kohti uusia pettymyksiä. Pessimisti ei pety, tiedän.
Vappukin on taas tulossa ja minähän vietän sen onnellisesti kotona Okkin kanssa painien ja ilmapalloja puhkoen. Vappu sinne tai tänne, koska kohta lienee aihetta suurempaan juhlaan, mutta siitä sitten lisää ehkä myöhemmin.
Kuume hakkaa päälle, mutta se ei saa nyt haitata koska tänään on treenit ja minähän menen vaikka pää kainalossa. Ensi-ilta on 11.6. ja mä olen käynyt max kymmenissä reeneissä ja nyt hitusen hirvittää, että miten sujuu. Kyllähän se sujuu, pakkohan sen on! Tuleekin sit vähän erillaisempi roolisuoritus tehtyä, mikäli saan pirskahtelevan luonteeni piilotettua ja otan 2 kieltä haltuun. Toinen sujuu jo, mutta toisessa on työstämistä.
On muuten harvinaisen jännä huomata, miten teatteri vaikuttaa muuhun elämään. Silloin kun yritän sisäistää hahmoa alan vaistomaisesti pukeutua hahmoni tyylisesti ja ajattelemaan niinkuin hahmoni jne. Onneksi tämän kesän hahmo on inhimillinen persoona.. Mies tuskin kestäisi edellisen kesän tyyppiä. Kun sisäistäminen on suoritettu on hahmo helppo kytkeä on- tai off-tilaan..
Mutta se siitä. Kiitos näkemiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.