IRC-Galleria

Desmodontidoe

Desmodontidoe

Poikkeus vahvistaa säännön.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Päivä....Torstai 15.03.2007 14:49

Kipeenä taas, real nice!
Alkaa jo pikku hiljaa v*tuttaa tämmönen kipeys!
Eipä mitään, elämä jatkuu ja aika parantaa haavat.Joskus toivoisi, että aika kulkee hemmetin nopeasti.
Varmasti erittäin mielenkiintoista funtsia, että mitä hemmettiä mä tarkotan näillä rikkonaisilla teksteillä, mutta en jaksa kirjoittaa kaikkea, mitä ajattelen.Mun sormet ei liiku niin nopeesti!
*Avojen jäädytys*
Noin ja nyt taas homma kulkee.Ehkä!
Aaa, 1.4. laivalle \o/ Josko vaikka hyppäis ruottin puolella pois laivasta ja jäisi pikkurillimiesten luvattuun maahan.Ei ainakaa ois ikinä seurustelu huolia, ku miehet vaan tykkäilee toisistaan.
Tein tossa ed.päivänä, tai siis Pööpö teki mulle, nelosen "kaikki kunnossa- testin" ja sen mielestä mun suhde on ihan unelma ja teräksen kestävä...Mikä suhde?!
Matkakuume nousee, kun systeri piipittää korvaan siljan tunnaria.
Huomenna shoppailee:DJosko vaikka löytyisi joku paita, siistit farkut, kengät(taas) ja koruja voisi kahmia.^-^ niin ja sit vien siskon syömään jonnekkin kivaan paikkaan.Ei kuiteskaa mihkää mäkkii tai hesee.Mä sanoin KIVA paikka...Kannattais vissiin olla mun sisko...
Tänään tulee Idols...Mielenkiintoinen formaatti, josta annetaan aika glamour kuva.Alkukarsinnat ei ainakaan ole ihan niin hotteja, kun annetaan ymmärtää.Siellä eka venaat ulkona ja sit sisällä ja ja ja...Tunnelma on tosin aika pitkälti sitä, miltä telkkaristakin näyttää.Toisaalta mua ei kiinnosta ollenkaan, mutta kuitenki olen koukussa-.-' Jos se Kristiina nyt vain tippuisi...
Hmm.Ehkä voisin mennä syömään jotain.Tänään pitää vielä mennä tallillekki jne jne jne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.