IRC-Galleria

Jee, sain ekan lahjan<3Torstai 02.10.2008 22:20

Sykemittari!! Oon niin kauan haaveillu kunnon mittarista!! Nyt juoksen täysiä joka paikkaan, ku mulla on tää! Meinas kyl vähän karata käsistä taas homma ku valittin, mut sain järjen kiinni ja tungettua takas aivojen lähettyville. Ja hienoa huomata, että leposyke näin treenin jälkeenkin on kuudeskymmenes. Kunnossa ollaan:)
Tai siis... Olin elämäni ekalla bodystep tunnilla. Hyi yäk. Hyvä, etten alkanu siellä rääkyä. Ärsytti niiiin kovasti, ku en tajunnu niitä askelsarjoja! Mut toskin auttais, jos olis vaikka käyny ees aerobicis. Mulle ku ei oikein istu noi tollaset hommat.. Pitää vaan harjotella:) Tosin tos oli mun mielestä vähän liikaa lihaskuntoa, enemmän olisin halunnu vaanaerobista treeniä (sen tiistaisen bodypumpin jälkeen paikat hieman hellänä:D). Mut joo, nyt oon jääny vähän jo koukkuun ohjattuihin tunteihin. Mä, joka rakastan omas rauhas juoksemista, uimista, saleilua.. Mut toi on kivaa ja vaihtelua, kait siihenki ehdin tylsistyy. Ja sit ku tuol salilla voi taas kuluttaa tunteja, ku sinne menee. Varsinki näin aamuvuoros tulee illat liian pitkiksikämpillä. Mulla on ongelma (Brossin ja Jartsan mielestäX)): en oikein jaksa kattoo leffoja. Joko alan siivoamaan, lukemaan tms. tai nukahdan. En oo saanu katottua niiden näyttämistä tuhansista leffoista kolmeen viikkoon ku vissiin yhen alusta loppuun. Joo, olis ihan kiva toisaalta. Mut on niin paljon muutakin tekemistä! Haluaisin lukea enemmän. Ja urheilu vie aikaa, ja sen jälkeen on niin levoton olo, että ei jaksa istua paikallaan. Tai sit täytyy jo mennä nukkumaan tai tai. Nyt ei vaan tv:n edes istuminen sovi. Nii nii, tiedän kyllä, se aika varmasti tulee talven mukana, ku ei muuta tehäkään. Alotetaan Frendit alusta vaikka, kuhan vaan saa maata viltin alla kyntilöiden palaessa, ah uh oih.
Huomenna laivalla, odotan odotan odotan innolla!! Siitä tulee hyvä reissu<3 Paree ois ku pilaan treenit ja maksan ja rikkauden sen takia!!!;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.