IRC-Galleria

Ou jee.Tiistai 03.04.2007 02:13

Kirjoitin työsopimuksen toukokuun loppuun asti, ja jos en muuta saa ni sit jatkan viel kesäkuussaki. Ihan tyytyväinen olen tuohon hommaan, se on mukavaa ja lepposta(:
Mut silti meikä lähtee Seinäjoelle asusteleen het ku mahdollista. Oon ollu E-P:llä alle viikon, kotona kolme yötä, ja nyt jo repii niiiiiin paljon. Ei vaan tuu mitään tästä. En jaksa. Ja siks nostelen viimmestään toukokuus kamoja pihalle. Kauhee pussikasa tuol huonees odottaaki.. Varmaan osa jääki tänne. Niin ku Joupin ja Savonlinnan vanhojen kämppien kamoista on viel pusseja ihan koskematta, ei tainnu olla hirveen tärkeetä roinaa. Ku nyt vaan sais heitettyä OIKEESTI kaiken turhan ja tarpeettoman pois. Otan testin; kaikki mitä en kahen viikon aikana käytä, saa mennä kaatopaikalle saastuttamaan ilmakehää. On muuten sellasta rojua, ettei kelpaa ees ilmasena kellekää, turha kantaa kirpparille.
Viime kesänä meni ihan hyvin Pohjas vaikka siel ei ollu ku varmaan muovipussillinen kamaa. Ei esim. kattilaa eikä mikroo, mistä oon saanu kuulla;) Mut hyvin pärjäsin, ja oli jotenki vapaa olo:D Ehkä johtu muustaki.. Ha haa.
Aikasta kivaa, että taas tulee kesä. Mä taidan mennä tänkin kesän miten sattuu, niin kivaa oli viime kesänä. Ku nyt jonku kivan työn sais, että pystyis vuokran maksaa ja hieman juhlia. Kait sitä jotain löytyy.. Jos ei, ni elän Hannan siivellä :D :D Vähän hyvä idea, taidan jättää sen työhaastattelu väliin... :) Voi he he hee. Niinpä.
Oli kiva juosta taas pitkästä aikaa, ehkä se puoliska menee pian:) No ei ihan viel, mut ehkä kesäkuus jo. Pakko. Mut tää ei sit oo mikää lupaus(: Ku täs nyt on kuitenki puol vuotta oltu juoksematta. Kuhan vaan noi polvet nyt kestäis, vähän kuumotti taas lenkin jälkeen.
Pitäis vaan saada toi kandityö tehtyä, mutta ei luista YHTÄÄN. Ei jaksa töiden jälkeen.. Ja Sanna ei enää niin hiillosta niskaan. Ruoski mua vähän:)

Joo, nyt täytyy mennä treffeille Matin kans. Ihanaa, että se edes tulee moikkaileen mua näin iltasin, muuten olis hyvin yksinäistä(: Elukat on niin rapaasia näillä keleillä, että ei niitä kiinnosta rutistella.

Hihii, vähän Janne piristit mua tänään:) Ja joo, todellaki otan hierojan:D Tästä keskusteltiinki yksis kihlajaisis, että ehkä mun pitää hakee johki hierojakouluun!! Joooooo.

Mä pääsen vappuna juhliin Annin vanhuutta!! Se on hyvin mukavaa. Ja 18 tai 19 tätä kuuta Savonlinnaan!! Sorry Sanna, mut toiv Mikko ei oo vapailla, ni tuun teille yöksi. Ei, en tuu, jos Mikko on ku sit joudun nukkuun yksin.. Tai ehkäpä me voitais nukkuu kahestaa silti.. Sä saat sohvan;) Ha haa, älä suutu, tee pliis kandityö mun kaa!! No ethän sä nyt MULLE ees suuttuisi;) Voi, Migiii.. Anna sille hali multa (ei pusuja, en tykkää koirapusuista). Sano, että kyl elämää on ilman palleroitaki:) Tosin ei Mikillä, se hidastuu entisestään:D Mut sit se vois vaan makailla mun kans, oih, joo!!

Öitäpöitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.