IRC-Galleria

Tädää!!Torstai 05.04.2007 22:16

Mä sain töitä kesäks, jee:) Olin vähän ku paras siis;) Ha haa, oon esittäny voitontansseja kotona jo jonki aikaa, käy kuntoilusta! Ja sit pakotin kotonaolijat juomaan Eija on paras-kahvit(: Ja nyt onki vähän huono olo...
Huomen juhlin hullusti Jaanan kans!! Jipii, tulee kivaa. On kyl paljon bileitä nyt tiedos. Su Katjan synttärit, 20. pvä ehkä Toogabileet, 21. pvä PMMP Kantris, 27.4-1.5 yhtä juhlaa (varsinki, jos vapun ja Annin synttäreiden vietto alkaa laivaretkellä:) ).. Hui hai. No, ihan hyvä juhlia vähän, ku suoraan tuolta koulusta töihin ja sit töiden vaihto lennosta, ja kestää elokuun loppuun asti. Noh, rahaa tulee!! Coolii.
Nyt on pakko kuunnella PMMP:n Onni, mä niin tykkään siitä. Se, että pärjääkin vallan hyvin näin, ah mikä tunne. Ja kaikki on niin hyvin. Mä pärjään:) Välillä se tunne yllättää ittenki. Että vaikka on ikävä ja tyhjä olo välillä, on silti kaikki niin hyvin ja onni edessä. Ja että ei tarvi jotain toista, vaan onni löytyy omasta elämästä, omista asioista. Ei tarvi elää jonkun muun takia eikä jollekki muulle. Se on paljon, mun mielestä ainakin.

Tehdään niin kuin täytyy
Kun mentävä on
niin mentävä on
Annoit mulle onnen
Saat takaisin sen
sua tarvitse en

No, kuulostaapa pahalta. Ei mikään exä-itku, pätee kaikkiin ja kaikkeen.

Pimeää aina jatkuvaa
Näen juuri ja juuri
ja onneni on jossain siellä

Niin on:) Ja on se jo tässäkin; siinä, kun tiedän kaiken olevan hyvin ja tulevaisuudes olevan jotain erityisen hyvää. Ihania ihmisiä ja suuremmoisia hetkiä. Pahoja iskuja ja repivää kipua. Kaiken pelastavaa onnea ja hengityksen pysäyttäviä ilon hetkiä(:

Mahtavaa, mitä selitystä. Tää on tätä. Ku pienistä asioista tulee niin iloiseksi ja elämänmyönteiseksi. Ja näin on kiva. Ei aina jaksa olla välittämättä ja itsekeskeinen paska. Ei vaan jaksa, koska kaikki on niin hyvin:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.