IRC-Galleria

Suomi on paras!! :)Maanantai 22.05.2006 05:38

En ois uskonu mutta kyllä nyt uskon!! Mieletön fiilis kun näkee suomipoikien tekevän todellakin historiaa!! Mekin täällä Espanjassa katottiin yli kymmenen suomalaisen porukalla euroviisujen pistelaskentaa ja desibelit nousi aika korkeeks!! :) Hyvä suomi!

Joo ei oo tullu hetkeen kirjotettua,, mutta mulla on hyvä syy. KIIRE. Nyt kun työt alkaa vedellä viimesiään niin on todellaki hommia riittämiin. Tän viikon torstaina tulee olemaan huumevalistus koulun 6.-9.luokkalaisille ja samana iltana on nuorten päättötapahtuma.. Nää kaks todellakin teettää hommia. Huumevalistus ja tapahtuma on kyllä molemmat hyvällä mallilla ja ootan innolla että päästään toteuttamaan kaikki! Kerron niistä sitte lisää kunhan ne on ohi.. :)
Mä tosiaan edelleen soitan rumpuja ja ajattelin jatkaa sitä oikeesti.. Se on mun juttu. Ja mun haave on päässy toteutumaan. :)
Mun fiilikset on tässä viimesen viikon aikana vaihdellu välillä aika radikaalisti kun mulla on aika kova kriisi Suomeen lähdön suhteen.. On meinaan ihan tosi vaikeaa jättää näitä ihmisiä ja tätä työtä.. Vaikka suurinta osaa ihmisistä tulee vielä näkemään ja monet tulee Suomeen, niin tietää että tällaista ajanjaksoa ei enää koskaan tule näitten samojen ihmisten kanssa. Ja kun asutaan eri puolella Suomea niin ei sitä kovin usein pysty näkemään. Varsinkaan joka päivä niinkuin täällä.. Eli kipeetä tekee.
Mutta mä tosiaan oon tulossa Suomeen ihan kesäkuun ekoina päivinä,, vieläkään ei tosin lippuja ole.. Viikon päästä tiistaina pitää muutta tästä kämpästä pois ja sitte keskiviikkona lähen Marokkoon muutamaks päiväks ja sen jälkeen Suomeen.. Ja ens viikonloppuna lähetään Gibraltarille evankelioimaan isolla porukalla ja tekeen kaikkee juttuja paikallisten nuorten kanssa. Ja päästään taas tanssimaan :).
Tekemistä siis riittä ja hyvä niin, niin ei ehdi niin paljoa ajatella ja miettiä tulevia hyvästejä (väliaikaisia tosin).
Ja hei kuukauden sana: VIIMEINEN.
Eilen oli viimeinen nuortenilta, tänään oli mun viimenen norm. ilta espanjalaisessa srkssa.. Ja viimesiä on viety joka asiassa..
Ja nyt toivotan hyvää yötä.. Nukkumatti kutsuu. Chiao! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.