IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

rumpali :)Lauantai 13.05.2006 18:16

Hei musta tuli rumpali! Jaa ette usko vai..? Ihan oikeesti mä aloin soittaa rumpuja keskiviikkona ja nyt oon ihan rakastunu siihen soittimeen.. Mä nään jo untaki rummuista. Ja siks toiseks mulla on hyvät opettajat! :) Ootan vaan että millon pääsen taas soittaan, ku eihän siitä edellisest kerrasta ookkaan ku yö aikaa..
Joo ja eilen oltiin evankelioimassa ja tulipahan taas tykitettyä. Ja mun erinomaisella espajankielelläni taas menin ja evankelioin. Mä luulen että ne ainakin ymmärsi että me ollaan Jennin kans kristittyjä eikä muslimeita! :D No ei,, se meni yllättävän hyvin, kun normaalisti mä en puhu espanjaa ollenkaan, mutta näköjään mä pystyn jotenkin itteeni ilmasee sillon ku ei oo muuta vaihtoehtoa. :) Mutta vaan sillon..
Nii joo ja torstaina meil oli Sohvin luona tyttöjen ilta. Mirkku, Erja, Jenni, Tiina, Sohvi, Anni, Cindy ja minä testailtiin että Napolin pitsat on varmasti yhtä hyviä kuin viime viikolla. Ja katottiin Left Behind 3, jota on yks jos toinenkin tainnu vähän odotella.. Oli huippuilta kaikin puolin!
Siis tässä viikossa ei oo ollu mitään valittamista. Päinvastoin. Tuntuu vaan et nää viikot menee vähän liian nopeesti. Enää liian vähän niitä jäljellä.
Mutta kaikkea hyvää aikansa. Jotain muuta hyvää edessä.
Ajatellaan positiivisesti.
Ei hajoo pää ei.
Chiao.
:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.