IRC-Galleria

TalvifiiliksiäSunnuntai 12.11.2006 22:58

Tervepä taas. Lunta on tullu tupaan ja Jeminan harjottelu on alkanu oikeen vallan mainiosti. Kolme viikkoa takana josta on tullu sairastettua puolet. Mutta elämä voittaa niinku aina ja huomenna toivottavasti täys hönkä päälle harjottelussa. On niitä pikkusia jo vähän ikäväkin. On taas tapahtunu jos jonkinlaista sitten viime kirjottamisen. Viikot on vaan kulunu niin kovaa vauhtia että kohtahan se jouluki jo tulee. Oli viikko sitte eka tanssikeikka joka meni tosi hyvin. Siitä sitte jatketaan ja kohtahan noita keikkoja taas on.
Mirkku muutti tosiaan takas east sidelle tohon ihan tohon naapuriin. Huippua kun voi taas mennä vaan käymään. Ja vaikkei aina ehikään ni on silti kiva tietää että se on tossa vieressä.
Tänään oli isänpäivä jota vietin ukin ja mummon luona. Oli ihana nähä isukkia ja ukkia molemmat samaan aikaan. Ja pääsi taas mummon kahvipöytään. :)
Mulla on muuten ehkä parhaat isovanhemmat! :)
Melinan kanssa on tullu vietettyä parit tyttöjen illat. On ollu rentouttavaa ja ihanaa vaikka ollaa vähän sairastettukin..
Ikävä iskee aika kovaa päälle aina välillä. Kaukokaipuu on aika kova tällä hetkellä.. Ja sitte on valtava ikävä kaikkia mun rakkaita joita en nää. Mutta onneks mä tiedän että ne on silti olemassa vaikka en aina näkiskään.. Haluis vaan jakaa teiän kanssa vielä niin paljon enemmän. :)
Uutta vuotta odotan kuumeisesti. Sillon kaikki murut on samaan aikaan saatavilla <3

Pitäis alkaa väsäämään koulujuttuja kun palautuspäivä uhkaavasti lähenee. Joten: Hyvää ytöä ja tulevaa viikkoa kaikille.

"Jumala on ilo. Siksi hän on asettanut auringon asuntonsa eteen." (fransiskus assisilainen)

:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.