IRC-Galleria

The sun is shining!Torstai 06.04.2006 02:48

MOOOII kaikille taas! Pitkästä aikaa.. On tainnu taas viikko ja vähän toistakin vierähtää etten oo kirjotellu, mut kiirettä on ollu ja oikeestaan se ei oo siitäkään kii, vaan Mirkku oli Suomes ja sillä oli kone mukana.. Huomasin että kyl sitä aika riippuvainen on tällä hetkellä netistä, kun ei oikeen muuten pysty olla Suomeen yhteydessä. Tulee jotenkin orpo olo jos menee pitkään ettei pääse juttelemaan ihmisten kanssa. Tänään mieti että tuleekohan tästä taas samanlainen romaani kun viimeks kun ei oo tullu kirjotettua vähään aikaan.. Sohvi ainakin tykkäis! :)
hmm.. mitähän kaikkea sitä onkaan tapahtunu viikossa. Mitä mä Sohvi sanoin tänään siitä mun muistista!? HÄ! :D
Mirkku lähti viime viikon maanantaina Suomeen, ja on ehtiny tulla jo poiskin. Oltiin siis viikko Erjan kans pitämäs huushollii pystys. Viime viikon sunnuntaina saatiin neljä harjottelijaa lisää meiän seurakuntaan. Tiina ja Jenni tuli läpäristä sieltä meiän tienoilta.. :) Tiistaina oltiin lasten kanssa rannalla retkellä, kun sitä edellisellä kerralla ei päästy kun oli sen verran huono sää. Reissu oli hauska ja aurinkoinen. Keskiviikkona oltiin tekemässä arvatkaa mitä!!!?? MUNKKEJA! (ette varmaan ois millään arvannu?! ettehän?) :D Ja Sohvin kanssa tuli ensimmäinen ja toivottavasti viimenen riita. :( Illalla mentiin Niemille saunomaan ja yöks Erjan kanssa. Ja käytiin altaassa uimassa(kylmää ei siis ollu ei!). Ja nukkumaanmennessä ei meinannu uni tulla kun Sohvi kummitteli mielessä.. :) Torstaina Tiina ja Jenni oli meillä syömässä, juteltiin ja rukoiltiin. Oli laatuaikaa. :) Ja olikohan se pe kun mä olin Annin luona parantamassa maailmaa.. Vaniljakahvia..MMM.. Ja sitte pe iltana lähettiin seittemän hengen porukalla evankelioimaan kaupungille. Oli taas niin loistavaa!! Ja mä kun en aikasemmin oo oikeen evankelioimisesta välittäny. Mut nyt oon huomannu kuinka tärkeetä se on ja kuinka se toimii! :) Toivottavasti saadaan vielä lisää porukkaa mukaan ens perjantaina. Lauantaina oli sitte tanssitreenit manokselle, mitkä meni mun osalta jostain nimeltä mainitsemattomasta syystä päin... Heh.. Ja illalla oli nuortenilta jonkalaista ei oo tähän mennessä ollu koskaan. Jumala puhu tosi voimakkaasti, yhteys oli käsittämättömän suuri ja Pyhä Henki liikku todella vahvasti. Mieletöntä!! Tästä keväästä tulee jotain ainutlaatusta! Se on varma! :)
Sunnuntaina oli aamukokous Turistikirkolla ja oltiin Erjan ja Tiinan kanssa laulamassa ja tytöt todisti ihanasti.. Ja rantsun kautta iltakokoukseen esp. seurakuntaan. Se on niin siistiä kuin Jumala pystyy antamaan sellasen sanoinkuvaamattoman suuren ilon, vaikka oliskin paha mieli! Ja tää oli tosiaan neljäs kokonainen päivä ettei oltu Sohvin kanssa puhuttu.. Huh, miten mä selvisin.. Ja MAANANTAI oli paras päivä. Senkin takia että oli vapaapäivä, ja sen takia että Mirkku tuli sillon takasin (ja toi ruisleipää), mutta ennenkaikkea sen takia että me saatiin Sohvin kanssa juteltua(vain huomataksemme että kaikki oli suurta väärinkäsitystä!) :).. Kuinka siistiä olikaan kun saatiin juteltua ja rukoiltua ja puhdistettua pöytä.. Eilen olin taas perinteisesti saunassa Sohvilla ja oli aivan mahtavaa! Sohvin äiti oli tehny maailmaan parasta(mä oon aivan varma) piirakkaa! Ja käytiin uimassakin.. Ihan innostuttiin niinku pikkulapset!! :) Mä mietin tänään että ehkä siinä oli jotain positiivistakin että riideltiin.. Nyt muistan taas entistä paremmin kuinka suuren lahjan Jumala on mulle antanu. Tietkö sä oot kultaa..
Mä selailin mun runokirjaa, ja löysin sieltä jonkun joskus kirjottaman runon joka oli ihan täydellinen sulle.

"Etsin Ystävää,
löysin sinut.
Avasit minut
sellaisena kuin olen.
Luet minua ja naurat
hassuille ajatuksilleni.
Kerrot tunteesi,
saat minut puhumaan.
Iloitset kanssani.
Sinua en halua menettää."


Ja mä haluun kaikille mun rakkaille täällä ja Suomessa sanoa että te ootte mulle hirmu tärkeitä.. Älkää koskaan unohtako.. Äiti, Isukki, Mummo&Ukki, Jesse, Jere, Jimi, Melina, Jenni, Melia, Auni, Petra, Mirkku, Erja, Anni, Sohvi, Jani, Tuomas, Minna, Elise, Sakke, ja kaikki muut ihanuudet täällä ja Suomessa. Ootte mun mielessä ja rukouksissa. <3
Hyvää yötä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.