IRC-Galleria

Niin siistii!! :)Sunnuntai 09.04.2006 19:45

On taas ollu aivan mahtava viikonloppu! Eikä loppuviikossakaan mitään valittamista ollu. Torstaina oli Annilla taas kauniimman sukupuolen raamattupiiri ja oli tosi hauskaa!! Mä tykkään siitä niin paljon. Ja taas päästään suunnittelemaan uutta juttua. Koululle vähän huumevalistusta meiän "omalla tavalla".. :D Ja sit taidettiin sen jälkeen olla pelailemassa vähän bilistä jne.. Ja perjantaina nukuin pitkään ja hengailin kotona. Illalla mentiin sitte majakalle kokoukseen ja sen jälkee lähettiin taas kadulle evankelioimaan. Tällä kertaa meitä oli jo yheksän mukana! Porukka senkun kasvaa. Kaikki meni tosi hyvin ja saatiin hyviä keskusteluja ja kutsuttua ihmisiä seurakuntaan. On niin mahtava nähä kuin Jumala toimii! :) Ja kuinka hyvin esim. katutytöt otti meiät vastaan! Liian usein sitä ajattelee että ei viitti/ei uskalla mennä juttelee muille kun niille jotka näyttää "kunnon kansalaisilta".. Mutta nyt tuli sekin todistettua että juuri ne ihmiset joilla ei ole mitään, kaipaa evankeliumin sanomaa kaikista eniten. Ja niiden luokse Jeesus itsekin meni..
Lauantaina meillä oli tanssiharkat, jotka meni mun osalta vähän paremmin ku viimeks.. :) Oli ihan hullun mukavaa ja hyvä fiilis! Illalla oli sitte nuortenilta missä oli taas tosi kivasti porukkaa. Ja ei kyllä ilta jääny kakkoseks viime lauantaille! En löydä sanoja.. Jumala totisesti on alkanu toimimaan.. Voimakkaasti. Ja me janotaan vaan lisää. Nuortenillan jälkeen lähettiin yli kymmenen hengen porukalla kutsumaan ihmisiä täks päiväks esp. seurakuntaan, kun tänään on kokouksessa keikka yhellä rap-porukalla. Me mentiin mestaan, missä oli aivan älytön määrä nuoria dokaamassa ja vetämässä huumeita, ja kutsuttiin ihmisiä. Sanotaanko että mua ei ois saanu normaalisti siihen paikkaan, mutta meillä on onneks Jumala meiän turvana ettei meille tapahu mitään pahaa.. Ja kun noi espanjalaiset ei aina oo ulkomaalasii kohtaan kauheen mukavii. :) Mut kaikki meni tosi hyvin ja ihmiset otti tosi hyvin vastaan (mistä olin yllättyny). Kutsuttiin lähemmäs pari sataa ihmistä ja kutsuja meni 210. Saa nähä kuin paljon tulee porukkaa illalla.
Mut joka tapauksessa on ollu mahtava viikonloppu ja hyvä fiilis! :D Jos musta ei kuulu kauheesti ens viikolla niin johtuu siitä et meil menee luultavasti netti kiinni koska ei oo rahaa maksaa laskua ja mulla ja Mirkulla on rahaa kohta pyöree nolla! Mutta sekään ei haittaa koska Jumala pitää meistä huolen ja tiedän et Jumala tulee järjestää noi raha-asiatkin jotenkin.. Mä toivotan kaikille hauskaa sunnuntaita ja pääsiäistä!! Pitäkää lippu korkeella! Ja hymyilkää ihmiset hymyilkää! :D tekee hyvää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.