IRC-Galleria

Elisje

Elisje

Immaterial Lives

Koti-ikäväKeskiviikko 04.10.2006 02:11

Tai missä koti lie, Suomeen melkein kaipaa. Lähinnä merta ja suklaata ja ihmisiä ja kaupassakäynnin helppoutta :) Tänä iltana kärvistelin gp-n puutteessa, ei vaan voi hakia jostain grillistä turhaa ruokaa ja mättää naamaan. Kumma hinku tuli siihen tänään.
Lauantaina oli hyvät pirskeet. Vuokraemännällä oli 60v-synttärit, pitivät ne juhlat yhessä baarikahvilassa keskustassa, yläsali oli varattu privakäyttöön. Siellä on jotain jazzfunkmitälie -bileitä joskus, pitää mennä ens kuussa kun nyt just ei pääse sit:p kaikki menee päällekkäin. Mutta siis todellakin, täällä on mahollista viihtyä keski-ikäisissä pirskeissä, ihan hullua! Enimmäkseen oli (vanhoja) sukulaisia ja naapureita, mutta oli ne pojat ja niitten tytöt ja pari muuta nuorempaakin itseni lisäksi. Ilmaista kaljaa ja hyvää ruokaa ja mukavaa musiikkia ja hei - ne ihmiset tanssi! Ei mitään känniörvellystä. Uuh.
Koulussa on tasaisen tasokasta. Olen vaan nukkunut ihan liian vähän, ja alkaa tuntua jo. Pitäisi tosiaan koittaa tänäänkin mennä ajoissa.. Huomenna 12h päivä, tosin kaksi muutama tunti taukoa välissä ja ruokatunti, mutta aamu on pitkä. vasta kahelta pääsee syömään ja tunnit alkaa 8.45. Illalla hollanninkurssi.
Tasan kahden viikon päästä pääsee Helsinkiin!!!! Saas nähdä miten käy; iskeekö Suomen ankeat puolet vastaan kun on tottunut tähän vai tykkääkö siitä sitte taas ja haikea lähtä takaisin. Äitikin lupasi leipoa ja tuua kanelipullia! Jos se muistaisi ottaa ne sit mukaankin :D Harmi kun en sittenkään ottanut niitä viikonlopun lentoja kun piti säästää:p Loppuu päivät kesken, mutta onhan se kiva että on tekemistä:) Jos edellisenä viikonloppuna raaskisi käydä siellä Haagissa, ainakin joskus pitäisi käydä lähiaikoina siis.
Tätä samaa jatkuu... Baletti on ihanaa ja muutkin tunnit. Suurimmaksi osaksi ;)
Elise

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.