IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Tapa kameli ja pelasta maailmaTorstai 09.06.2011 16:40

HS kertoi tänään, että Australia suunnittelee vakavissaan tappavansa miljoonia kameleita ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Tätä on perusteltu sillä, että kamelit röyhtäillessään vapauttavat metaani-kaaasua, joka kiihdyttää ilmastonlämpenemistä. Ehdotuksen takana on jokin paikallinen yritys, jonka nimeä ei kuitenkaan sanota.

Ei jumalauta, aprillipäivähän on jo ohi. Australia, joka on yksi maailman pahimmista saastuttajista, suunnittelee tappavansa KAMELEITA ja pelastavansa täten maailman ilmastonmuutokselta. Kumpikohan todellisuudessa saastuttaa enemmän, piereskelevä kameli aavikolla vai australialainen mies tyhjäkäyvässä autossaan odottamassa BigMac-ateriaa mäkkärin drive-in -kaistalla? Röyhtäilevä kameli vai australialainen kotonaan katsomassa televisiota, kuunnellen musiikkia ja pitäen samalla tietokonetta auki?

1800-luvulla tuotujen ja siitä nopeasti ympäri maata levinneiden dromeraadien harventaminen on ollut jo aiemmin esillä, sillä ne eivät oikeasti kuulu Australian luontoon ja ne aiheuttavat monia ongelmia esimerkiksi asuinalueilla. Joka tapauksessa, eläinten tappaminen ilmastonsuojelemisen varjolla on naurettavaa ja järjenvastaista.

- http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Australia+harkitsee+kamelien+tappamista+ilmastonmuutoksen+hillitsemiseksi/1135266779858

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.