IRC-Galleria

Milkan pyynnöstä lisääSunnuntai 10.06.2007 05:41

Elän elämäni varmasti aneemisinta vaihetta.
Ei jaksa kiinnostaa oikein mikään. Sain tänään auton. Siis omakseni.

Kävin hakemassa lakkiaislahjan eräältä henkilöltä ja unohduin sinne sitten hengailemaan koko päiväksi ja kävimme minigolffaamassa. Ko. henkilö hakee myös vantaan kaupungilta asuntoa, kävimme katsomassa tätä paikkaa kolmesti tänään, mutta herra Huttunen (paikan nykyinen vuokralainen) ei vaivautunut joko olemaan kotona, tai sitten ei vain uskaltanut avata ovea.

Ah kävin sitten vielä illalla mökillä saunomassa ja uimassa. Kelatkaa et vesi oli 23 asteista. Ihan niinku joskus loppukesästä. Päätin kuitenkin tulla yöksi kotiinpäin koska kaipasin jotain lähempänä omaa ikääni olevaa sosiaalista seuraa (mökillä oli kyllä mummo ja vaari). No tämä jäi kaipaukseksi kun kaikki tuntuvat olevan jossain. Joku on Lontoossa, joku mökillä, joku Himoksella, joku poika/tyttöystävänsä seurassa. Huh!

Hirveän hyperaktiivinen olo, mutta ei mitään suoranaista hauskuutta mihin sitä voisi käyttää. Lukea en jaksa. Sitä paitsi tämän piti olla minun vapaa viikonloppuni. Kämpän laittamista siirrän sillä verukkeella, että lukeminen olisi tärkeämpää. Minusta ei yksinkertaisesti ole mihinkään!

Se henkilö joka tartutti minuun tämän ilta/yö aktiivisuuden lähti vieläpä eilen reilille, niin ei siitäkään hirmusti iloa irtoa. IMEKÄÄ MUN MUNAA! Tai oikeestaan vaan jos saatte siihen mahdollisuuden. Kukaan ei toistaiseksi ole vielä saanut.
...taidan tosiaan olla vähän väsynyt kun teen tällaisia avoimia paljastuksia galleriapäiväkirjaani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.