IRC-Galleria

Miten ja miksi iskeä oma NörttiLauantai 29.03.2008 19:52

Nörtit on omistaja/tyttöystävä uskollisia nuoria miehiä jotka ujosti ihailevat naisia kaukaa eivätkä uskalla välttämättä lähestyä. Tunnusomaisena piirteenä voidaan pitää hieman huolimatonta ulkoasua ja pitkiä hiuksia, poikkeuksia tietenkin on ja tämä stereotypia alkaakin olemaan aika vanha. Kiltteys ja ujous näkyy päälle.. Kun lähestyt ensikerran nörttiä muista olla varovainen ettei se pelästy ja pyörry.


Tutustuminen

Nörteillä ei yleensä ole hirveästi kokemusta naisista joten voit kouluttaa omasi juuri sinulle sopivaksi. Tästä on se hyöty että nörttikin tiedostaa tämän eikä karkaa niin helposti. Kaikkiin miehiin, myös nörtteihin, pätee miehinen suojelun tarve. Avuttomuus tietokoneasioissa on siis hyödyksi, mutta ihan tyhmä ei saa olla. Nörtille saattaa olla hirmu tärkeää pienimuotoinen päteminen, sinun tulee siis osoittaa ihailua. Muista että liioiteltu kiitollisuus ja teeskentely ei mene läpi kenellekään.

Muista että olet nyt tehnyt tietoisen valinnan iskeä nörtti. Tulevaisuudessa siis ei auta vihnetä jos miehesi viettää aikaa koneensa parissa. On kuitenkin olemassa keinoja harhauttaa hänet pois koneelta. Hyväksyttyjä ja hyväksi havaittuja keinoja ovat alastomuus, alkoholi ja ruoka.

Yhdessäolo

Kuten edellä mainittiin nainen saattaa olla nörtille aivan uusi tuttavuus, siksi ei tule odottaa liikoja hänen sosiaalisilta kyvyiltään. Rohkaisemalla nörttiä ja opettamalla häntä erillaisiin tilaisuuksiin ja tilanteisiin, saat kuitenkin erittäin herkän ja rakastavan miehen.
Läiheisyys on myöskin näille hyvin tärkeää, siksi naisen tulee muistaa olla hellä ja kärsivällinen. Alussa se on hyvin herkkää ja vavisuttavaa ja tulisi olla kiitollinen päästessään seuraamaan nörtin "ensimmäisiä askelia". Tämä periodi on kuitenkin lyhyt joten yritä ottaa siitä kaikki irti. Nörtin oppiessa tavoille löytyy hänestä yllätävän paljon tavallisia miehisiä piirteitä.

Nörttiä, kuten muitakaan miehiä, ei saa sitoa. Hänelle on kuitenkin osoitettava selkeät rajat, koska on paljon naisia jotka ovat epäonnistuneet oman nörttinsä kesyttämisessä. Nämä saattavat vaania tilaisuutta iskeä kyntensä sinun nörttiisi, jos nörttisi ei osaa puolustautua tai hän ei tunne rajojaan, voi hän pian olla ex-nörttisi.


Nörtit ovat käteviä ja oppivat nopeasti. He saattavat olla paljon pitkämielisempiä naisten suhteen, kuin muut miehet. Alussa kaikki naisiin liittyvä on heille pelottavaa ja he saattavat lukea paljon teoriaa netistä, liittyen kuukautisiin ja mielialavaihteluihin. Heillä on myös loistava huumorintaju ja itseironiaa. Kunhan vain jaksat hellästi ja kärsivällisesti kouluttaa sellaisen omaksesi niin takaan ettet kadu päätöstäsi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.