IRC-Galleria

MuuttoPerjantai 06.07.2007 16:46

Eli aika lailla viimeisiä päiviä tässä Vantaalla elellään. Ajattelin kirjoittaa tänne ja vähän purkaa oloani koska tavallaan on vähän ahdistavaa muuttaa. Mulla on täällä ihan tajuton määrä hyviä ystäviä / tuttuja joita tulee ikävä.. joten mainostan vielä tässä : Meillä on vierashuone!! Käyttäkää sitä hyväksenne!

Mutta minä muutan hyvään paikkaan. Mulla on siellä rakastava mies joka on luvannu pitää musta huolta ja paljon uusia kavereita jotka myöski on luvannu pitää mua hyvänä..

Jostain syystä kuitenkin tänään on itku aika herkässä.

Grace - Oli kyl ihan mieletön juttu tutustua suhun.. onneksi :) Onneksi sulla on Kuopiossa muitakin kavereita niin tiedän että suakin näkee välillä =)

Jaakko - Kiitos sinullekin.. =) Tein tupareissa oli kyl ihan sikahauskaa!

Petri(pervo) - Ajatella.. sääki jäät tänne.. muuttasit Kuopioon ;) Täytyy lähettää toi mies joskus sun luokse viikonlopuksi jos sitä ei jaksa :)

Kelmusilmä - Sua ehket kuiteski tuun kaipaa( ihan vitusti )eniten. Meil on ollu mieletön 1½ vuotta.. kivaa on ollu.. Öillisiä keskusteluja tulee ikävä.

Äiti/Isä/Veli - Niiin vaikeaa kun meillä on joskus ollut.. on meidän välit nykyään kunnossa ja hyvät. Etenkin rakas pikkuveli.. eipä olisi paljon mitää mitä en sun puolesta tekisi.

Heidi/Suvi - Kiitos.. Juoruillaan jatkossaki ;) Taitaa vaan olla että mulla ei oo enää mitää mehukkaita juttuja.. Jumankauta :P

Työpaikka - Jos nyt joku siellä tämän teillekin jostain ihme syystä näyttää niin pitäkää ihtenne miehinä. Sielläkin on monta "vanhaa" tuttua joihin kuitenkin pääsin tutustumaan paremmin vasta tässä ihan lopussa. Vaikeeta siel on ja tuskin helpottaa ellei jotain radikaalia tapahdu.. mutta tehkää nyt rahaa niin johto pysyy tyytyväisenä ;P

Monta ihmistä jää sydämeen ja mieleen ja tuun sitten penkittää unissani sinne :)

Lopuksi Rakas - On ollu ihmeellistä tämä kaikki ja paljon ihmeellisempää tulee olemaan. En tiedä itkenkö onnesta vai surusta maanantaina ku tuun sinne jäädäkseni. Sun kanssa on ollut hyvin kokonainen olo ja on pystyny puhuu kaikesta. Rakastan sinua <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.