IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 30.03.2006 07:57

Jokin asia vaivaa enkä tiedä mikä. On aika kamala olo vain :( En saa nukuttua.. vaikka väsyttää.

nytkin olen taas pari tuntia valvonu ja tää menee siihen että sitten nukun taas päivällä.

Onneksi pian saa töissä lomalistat.. voisinkin vähän suunnitella lomaani.. mitenhän sitä tänävuonna viettäisi.

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.03.2006 08:49

Nyt ei olis sitten enää kuumetta. Yskittää vieläkin vaan niin mielettömästi. Heräsin kolmelta siihen että kutittaa hengittäminen ja sen myötä unelmat pitkistä unista häipyi hamaan tulevaisuuteen.
Mun pitää rajoittaa tän koneen käyttöä, alkaa tulemaan uneenkin jo messenger ja kaikki nettitutut.

Tänään ajattelin mennä veljen luona käymään. Pitäisi ensin vaan jaksaa valvoa vielä seitsemään et pääsis kauppaan.

Ajattelin nyt tehdä pinaattikeittoa.. vähän erikoinen aamupala.. mutta mun tekee mieli.

Nälkä.. mikä ihana tekosyy...

[Ei aihetta]Lauantai 25.03.2006 08:25

On niin kaamea olo ettei taas niiku mitää rajaa.. joka paikaa särkee.. :( päässä heittää ja hengittäminen sattuu.. ei jaksaisi millään ees yskiä. Anni nukku sylissä. Ihana kissa.. tekis mieli juoda mehua.. sitä kun ei ole :( Itkettäs kamalasti.. mutq ei kykene.

[Ei aihetta]Lauantai 25.03.2006 03:48

Jee nyt olen kipee :( Piti lähteä töistä kun oli niin kamala olo.. Nyt olen ihan tööt.

[Ei aihetta]Perjantai 24.03.2006 18:41

Olen taas tulossa kipeeksi.. sillai jee onpas reilua.. kurkku on kipeä ja ääni on ihan matala.. yskittää.. ihanaa suorastaan. En sitten nukkunu äsken paljoa yhtää. Ensiyöstä siis luulisi tulevan kiva. Mulle on jostain ilmestyny ylimäärästä rahaa tilille.. ja nyt sitten mietin et mitähän uskaltaa käyttää ja mitä ei. Ja jep.. täytyy varmaan hakea uudet tunnukset pankista kun jaksaa..

Yritän houkutella kämppistä takas meille töihin :D Olis kyl kivaa kun se on kuite niin hyvä työntekijä.

Ja miksi v**ussa tuolla tulee lunta!!??

Auto,Ero ja LuottamusKeskiviikko 22.03.2006 18:07

Tänään on taas töitä. Ja ja saan ajaa taas ihka uudella autolla.. Harmi ettei ole mitään hyvää cd:tä mitä voi kuunnella.. pitänee ottaa noita vanhoja poltettuja mukaan.

Yritän järkätä viikonlopuksi tekemistä. Kaverit eros just ja nillä piti olla synde bileet. Olen kamalan harmissani heidän erostaan. Joksenkin kun he ovat niin söpöjä yhdessä. Vaikkakin tiedän että joskus kaikki on liikaa. On nuita omia eroja sen verran takana että toisinaan tunnen oikein iloa ettei sellainen suhde jatkunut enää pitemmälle.

Ja pelkoja on nytkin. Kun ei voi kenenkään ajatuksia lukea. Aina pelkään sitä et kun itse olen suora ja kerron jos jokin on vikana että toinen ei sitten kerrokkaan. Niinkuin on käyny.. kai sitä joksenkin pelkää että samat asiat toistuu.

Luottamuksesta on kamalan vaikea vielä puhua. Olen oppinut että tietyissä asioissa on helppo luottaa ja turvautua, toisissa vaan menee kamalan paljon aikaa. On kamalaa kun joku sanoo "etkö luota muhun" kun mitä sellainen kuvittelee.. jos mie luotin ihmiseen jonka kanssa olin n 3 vuotta ja se petti miut.. niin mie olen pahoillani mie en ois siitäkään uskonu et se valehtelee.. enkä halua uskoa kenestäkään.. mutta en.. minä en täysin luota.

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.03.2006 01:50

Niin kevein sydämin
taivaalla lentelin
kuin väsy luomia
painaa ikävä nyt sydäntä

Et halaa mua aamulla
et suukota uneen illalla


[Ei aihetta]Torstai 16.03.2006 08:21

Tänään on joksenkin huono olo. En tiedä miksi. Nukkuminen ei kiinnostas yhtää. :(

Elämä on ihanaaTorstai 16.03.2006 00:29

Hehee.. yhä leijun pilvissä. Mä olen niin onnellisesti ihastunut. Mies on ihana.. pitää sylissä yöllä.. ja päivällä. Pitää hyvänä ja suukottelee. /ja niin pirun hyvännäköinenkin se on/ Tulee itselle niin hyvä olo ja mieli että sitä tuppaa miettimään että saanko mä sen olon yhtä hyväksi..

Enää yksi yö vapaata.. ja sitten taas kolme töitä. Sydäntä särkee aatella että tuo mies lähtee sunnuntaina kotiin, vaikkakin tiiän että se tekee varmasti ihan hyvää olla keskenään omien ajatuseten kanssa. Ainoa mikä todella mietityttää et millo sitten nähdään uudestaan.

Jeij huomenna teen mannapuuroa =)

Mutta joka tapauksessa ***** (nimi sensuroitu) tiiän et luet tän joskus.

Tykkään susta ihan mielettömästi. Sun kanssa on hauskaa ja saat mun olon ihan ihmeelliseksi.
Kiitos <sydän>

=)Torstai 09.03.2006 19:19

Olen Kuopiossa ja mulla on ollu ihan sika hauskaa.. =) Eilen mentiin kavereidein kanssa baariin ja pelattiin Trivial Pursuittia. Oltiin joukkueina ja me miehen kanssa voitettiin =) Oli kyl mielettömän hauskaa.

Nyt se nukkuu tuolla ja on niiq nin söpö =) Silittelin sen hiuksia äsken.. Olen ollut suunnilleen taivaassa pari päivää.

Taivaasta putoaminen vaan vähän pelottaa.. toisaalta on sitä ennenkin tultu ryminällä alas ja selvitty =)

Pitää nauttia näistä hetkistä