IRC-Galleria

Muutosta :)Tiistai 10.07.2007 12:09

Nyt olen Kuopiossa ja asun täällä.. vaikea sisäistää.

Kissit on toipunu hyvin.. Kimuli odotti että tulen itse tänne ennenku se uskalsi lähteä liikenteeseen. Paljon on vielä paikoilleen laittamista.. ylläri :P Joku ihan älytehokas ihminen ehket olisi jo laittanu kotinsa tip top mutta mie oon ottanu rauhallisesti :)

Kyllä tämä tästä pikkuhiljaa. Pitäs saada toi keittiö kuntoon niin sinne tulis astianpesukone \o/

Hitsi ku pitäs tehä kaikkea.. :) Mutta on ihanaa nukkua ton miehen vieres <3

MuuttoPerjantai 06.07.2007 16:46

Eli aika lailla viimeisiä päiviä tässä Vantaalla elellään. Ajattelin kirjoittaa tänne ja vähän purkaa oloani koska tavallaan on vähän ahdistavaa muuttaa. Mulla on täällä ihan tajuton määrä hyviä ystäviä / tuttuja joita tulee ikävä.. joten mainostan vielä tässä : Meillä on vierashuone!! Käyttäkää sitä hyväksenne!

Mutta minä muutan hyvään paikkaan. Mulla on siellä rakastava mies joka on luvannu pitää musta huolta ja paljon uusia kavereita jotka myöski on luvannu pitää mua hyvänä..

Jostain syystä kuitenkin tänään on itku aika herkässä.

Grace - Oli kyl ihan mieletön juttu tutustua suhun.. onneksi :) Onneksi sulla on Kuopiossa muitakin kavereita niin tiedän että suakin näkee välillä =)

Jaakko - Kiitos sinullekin.. =) Tein tupareissa oli kyl ihan sikahauskaa!

Petri(pervo) - Ajatella.. sääki jäät tänne.. muuttasit Kuopioon ;) Täytyy lähettää toi mies joskus sun luokse viikonlopuksi jos sitä ei jaksa :)

Kelmusilmä - Sua ehket kuiteski tuun kaipaa( ihan vitusti )eniten. Meil on ollu mieletön 1½ vuotta.. kivaa on ollu.. Öillisiä keskusteluja tulee ikävä.

Äiti/Isä/Veli - Niiin vaikeaa kun meillä on joskus ollut.. on meidän välit nykyään kunnossa ja hyvät. Etenkin rakas pikkuveli.. eipä olisi paljon mitää mitä en sun puolesta tekisi.

Heidi/Suvi - Kiitos.. Juoruillaan jatkossaki ;) Taitaa vaan olla että mulla ei oo enää mitää mehukkaita juttuja.. Jumankauta :P

Työpaikka - Jos nyt joku siellä tämän teillekin jostain ihme syystä näyttää niin pitäkää ihtenne miehinä. Sielläkin on monta "vanhaa" tuttua joihin kuitenkin pääsin tutustumaan paremmin vasta tässä ihan lopussa. Vaikeeta siel on ja tuskin helpottaa ellei jotain radikaalia tapahdu.. mutta tehkää nyt rahaa niin johto pysyy tyytyväisenä ;P

Monta ihmistä jää sydämeen ja mieleen ja tuun sitten penkittää unissani sinne :)

Lopuksi Rakas - On ollu ihmeellistä tämä kaikki ja paljon ihmeellisempää tulee olemaan. En tiedä itkenkö onnesta vai surusta maanantaina ku tuun sinne jäädäkseni. Sun kanssa on ollut hyvin kokonainen olo ja on pystyny puhuu kaikesta. Rakastan sinua <3

[Ei aihetta]Perjantai 22.06.2007 17:54

Minulla on ahistunu olo.. kohta syön perunaa.

KuopioSunnuntai 27.05.2007 19:09

Mie haluun sinne :( haluun äkkiä Kuopioon :( !!

Mainitsemisen arvoistaSunnuntai 20.05.2007 16:17

Mentiin eilen 19.5.07 Kultini kanssa kihloihin :)

Sormukset kaupasta ja Suomenlinnaan juhlimaan. Oli aika mieletön päivä :) Ja olen kyllä ihan älyttömän onnellinen.

Ihana maailma.

TyötLauantai 24.03.2007 06:12

Mulla on stressiä töistä. Jotenkin kamalaa että tämä stressi tarttuu muihinkin elämän osa-alueisiin. Kamala väsy ja samaan aikaan ei nukuta :(

OnnellinenSunnuntai 11.03.2007 18:09

Elokuussa asun Kuopiossa kultini ja kahden kissan kanssa. Kolmas kisu hankitaan heti kun semmoinen saadaan. Töissä mietin yksikseni kuinka ihanaa on pian heräillä kultin vierestä. En uskonut että parisuheessa voisi olla näin onnellista. Mietin kuinka arjen astutta kuvaan päivittäiset ongelmat tavallaan syö pois sen tunteen mikä mulla nyt on. Vaikka olen ollut aikaisemmin kihloissa en kertaakaan tuntenut tälläistä häntä kohtaan.

Kissit makoilee lattialla ja aurinko paistaa sisään. On levännyt ja ihana olo. Raha-asiat on hyvin ja huomenna tekis mieli ostaa itselle jotain erikoista. Keksisin vain vielä että mitä :) Ihana kun lumet sulaa pois.

2007Lauantai 06.01.2007 11:31

Kaikkea ihmeellistä on tapahtunut.


Oli ihana uusi vuosi ja tuntuu että suhde mieheen paranee koko ajan.

Nyt on kuitenkin ollut ihan kamala vuorokausi. Itkettää ja on paha mieli. Onneksi sentään alkoi vapaat töistä. Olen kai tavallaan niin hämmentynyt kaikesta mahdollisesta. Onnellinen olo vetää niin nurinniskoin oman ymmärryksen.

No joskus pitää itkeä.

Jos osaisi vain kaikki tunteet pukea sanoiksi.

samaa ku 4.11.Perjantai 24.11.2006 13:44

että silleen

PERKELELauantai 04.11.2006 19:05

Vituttaa yli kaiken. Oon ihan helvetin väsynyt.. Ja huomiseen asti pitäs valvoa. Joo o Tulee ihan mielettömän ihana työyö töissä. Eikä onneksi lohduta että la-su yö on aina kiireisin.

VITTU