IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 30.05.2006 10:08

Njoo.. kyllä mie vähän itkustin sunnuntaina. :P Tänään alkoi vapaat =) Tehtiin hirmusti töitä töissä .

Nyt on vähän sellainen olo ettei tiiä mitä lähtis tekee..
Pitäs hoitaa asioita vähän ja samaan aikaan ei kiinnosta. Voisin niiq lukea kirjaa <jännä> Jotain tekis kamalasti mieli tehdä.. mutten oikeen tiiä mitä.. EHDOTUKSIA OTETAAN VASTAAN

Mun kesälomat alkaa 31.7 miten mie jaksan oottaa sinne asti? Sitten olis kolme viikkoa aikaa mihin vaan. Oon aatellu et vois mennä laivalle. Kuopiossa tulee varmasti osan aikaa oltua.


JOS nyt joku lukee tätä ja omaa ihan mielettömiä lomaideoita niin niitäkin ottaisin mielusti vastaan =)

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.05.2006 10:12

Tänään on kamala päivä.. Mies menee takaisin kottiinsa ja jättää miut tänne. &lt;suru&gt; Se on höpötelly miut pyörryksiin. Ollaan käyty elokuvissa ja ja syöty hyvää ruokaa ja ja pidetty toisiamme hyvänä.
Mie olen ihan rakastunut.. ihan TööT &lt;sydän&gt;

Rakkautta rakkauttaTorstai 25.05.2006 12:29

UUh tekipäs hyvää pieni suihku.

Mulla on taas joka kuukausinen naisten riemujuhlaviikko. Ei oikein voi olla makuuasennossa kun tulee niin oksettava olo. Mies ei oikein saanu unta viimeyönä.. heräsin siihen kun se piti mua sylissä&lt;sydän&gt; .
Yritin hieroa sen päänahkaa.. se kun pitää siitä niin kovin, mutten tiedä oliko siitä apua.

Aika uskomaton olo &lt;hymy&gt; Ollaan saatu kaksi viikkoa olla yhdessä. Tulee suru puseroon kun se lähtee pian taas Kuopioon. Tänään kärrään sen isukin luokse kylään :D Isä on vaimonsa kanssa luvannu järkkää kunnolla syömistä. Pitää siis toivoa että tää öksö olo menis siihen mennessä poies.

Tänään on sunnuntai aikataulut. Pitää mennä lunastaan yks lippu takas.. ja eilen oli tilipäiväkin.. puuuh

[Ei aihetta]Maanantai 15.05.2006 08:28

Ensimmäinen lomapäivä (virallisesti) ja tuntuu et räkä ei lopu päästä. Kurkkuun sattuu ja päätä särkee. Eli
jee

Noh ainakin olen kuopiossa ja tuo mies pitää minusta huolta =) Vois pölliä siltä yhen särkylääkkeen :|

niin se vaan meneeMaanantai 08.05.2006 02:02

Tänään on ollu aika ihana päivä. Vähän on sellainen olo kun olisin pihalla. Tiistaina olis taas töitä.. aiheuttaa mulle pientä stressiä. Kamalasti toivon et kaikki menis hyvin.

Kimuli repi mut tänää ylös.. nuoli käsivartta ja nauku.. Aattelin et sil on nälkä ja et ei ole ruokaa. Nousin ylös ja neiti vaan halus seuraa &lt;sydän&gt; heh.

Nyt on pikkasen väsyny olo.

[Ei aihetta]Perjantai 05.05.2006 22:27

Pelottaa.

[Ei aihetta]Perjantai 05.05.2006 06:02

Mielenkiintoisia painajaisia olen taas nähnyt. Joksenkin tylsää vaan kaikki asiat. Huomenna meen kahtoo isukin postin.. sekin niin elämää turhempaa hommaa.

Huomenna vois niiku siivoo tän keittiön loppuun.. ja jos jaksaa niin pyyhkiä hyllyt. Siinäs näette miten mielenkiintoista mun elämä just nyt on. Ei kiinnosta mikään. Noh ensiviikolla on taas töitä.. (JEE)

Nytkin tiiän et ihmiset siel tappelee keskenään ihan turhista asioista.

Vituttaa etukäteen. Ei kai pitäs aatella koko aihetta kun alkaa hengitystä ahistaan kuitenkin.

Olipahan vappuaattoMaanantai 01.05.2006 14:46

Jepsis.. Mie join ihan hirmusti liikaa viinaa liian nopeasti.. :( joten miun bileet loppu klo 18 ja olin varmasti aika mielenkiintoinen näky kun horjuin himaan. Itkin bussissa koska mulla oli niin kamalan kurja olo. Tietenkin siihen sitten tuli kaikki iksu fiilikset jne. Joten mahtoi olla kanssa matkustajilla kivaa. No mutta kun kyynelehtii välillä niin kaikki asiat helpottaa ja loppu peleissä mulla oli siis sillee ihan hauskaa. Oli sitten aika kamala olo sellaisen 6 tuntia :o jumankauta mulla särki päätä. Naapurit ryypiskeli pihalla :D kuulin kun ne pölötti :) On se vaan hieno juhla...

Sanoin eilen etten enää ryyppäis.. mut hahhah.. sanoin etten viettäs enää vappua.. noh.. seuraavat vuodet mie voinki olla töissä ku ku on vaput :P

[Ei aihetta]Lauantai 29.04.2006 00:25

On muuten omituista kuinka olen mustalla listalla toivottettuani hyvää syntymäpäivää :D:D:D
kiitos Emerentzia

hihii

jeijeijeijeijLauantai 29.04.2006 00:21

Mie otan siiduri ja kuuntelen musiikkia.. on ihan mielettömän hyvä olo. Pieni iksu mut silti :D