IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

HIpH3iSunnuntai 01.02.2009 22:13

Tulin juuri takaisin kotiin, Kuopioon. Oltiin Heltsinkissä tapaamassa kavereita ja sukua. Oli ihan mielettömän hyvä reissu kun vertaa tohon edelliseen. Mun entinen kämppis on löytänyt rinnalleen ihanan naisen ja kaksi suloista kissiä... vaikkakin me tavattiin vain toinen kissoista.
Olen onnellinen heistä.

Eilen käytiin veljen luona ja illalla oli Luopio miitti. Syötiin ihanaa kiinalaista ruokaa ja mentiin sen jälkeen karaokea laulamaan. Veisasin kolme viisua ja se oli hirmu kivaa. Ja ihme juttu.. me ei eilen voitettu lotossa.. Oltii ihan o.O


Vaikka vasta äsken kotiuduin, mielessä pyörii jo kesälomareissu ja mitä kaikkea kivaa silloin vois tehä
kun on enemmän aikaa. Kesäloma pyörii muutenkin mielessä :D Mut joo.. huomenna taas töihin :(

Kävin Vantaalla Sunnuntai 08.06.2008 23:31

Olipas reissu :( 3½h ensin kuumassa junassa, missä ei ollu ilmastointia. Pääsin torstai iltana perille.
Perjantaina piti hoitaa pankkiasioita ja käydä helsingissä.

Lauantaina alkoi sitten kaamea vatsatauti ja meinasin pyörtyä isän vessaan ku tuli kaikki nesteet ulos.
En nähny ketää kavereita :'(
Illaksi nousi vielä 39 asteen kuume.

Sunnuntaina sitten kotiin maha muristen. Pientä lämpöä on vielä eikä tee mieli syödä.

Oikeesti ku kerran puolessa vuodessa pääsee kavereita ja perhettä kattoo ja sitten käy näin!!
Ihan paska viikonloppu.

PesänrakennustaSunnuntai 20.04.2008 22:01

Hihi.. Kevät tulee :) Pesin juuri keittiön ikkunan :)

Ihanaa ku tuli ihan puhdasta ja nyt ajattelin että menen pesemään kaapin ovia..

Hurjaa ajatella että häihin on enää 3.5 kk :o Kyl se tästä..jännittää

Miten ja miksi iskeä oma NörttiLauantai 29.03.2008 19:52

Nörtit on omistaja/tyttöystävä uskollisia nuoria miehiä jotka ujosti ihailevat naisia kaukaa eivätkä uskalla välttämättä lähestyä. Tunnusomaisena piirteenä voidaan pitää hieman huolimatonta ulkoasua ja pitkiä hiuksia, poikkeuksia tietenkin on ja tämä stereotypia alkaakin olemaan aika vanha. Kiltteys ja ujous näkyy päälle.. Kun lähestyt ensikerran nörttiä muista olla varovainen ettei se pelästy ja pyörry.


Tutustuminen

Nörteillä ei yleensä ole hirveästi kokemusta naisista joten voit kouluttaa omasi juuri sinulle sopivaksi. Tästä on se hyöty että nörttikin tiedostaa tämän eikä karkaa niin helposti. Kaikkiin miehiin, myös nörtteihin, pätee miehinen suojelun tarve. Avuttomuus tietokoneasioissa on siis hyödyksi, mutta ihan tyhmä ei saa olla. Nörtille saattaa olla hirmu tärkeää pienimuotoinen päteminen, sinun tulee siis osoittaa ihailua. Muista että liioiteltu kiitollisuus ja teeskentely ei mene läpi kenellekään.

Muista että olet nyt tehnyt tietoisen valinnan iskeä nörtti. Tulevaisuudessa siis ei auta vihnetä jos miehesi viettää aikaa koneensa parissa. On kuitenkin olemassa keinoja harhauttaa hänet pois koneelta. Hyväksyttyjä ja hyväksi havaittuja keinoja ovat alastomuus, alkoholi ja ruoka.

Yhdessäolo

Kuten edellä mainittiin nainen saattaa olla nörtille aivan uusi tuttavuus, siksi ei tule odottaa liikoja hänen sosiaalisilta kyvyiltään. Rohkaisemalla nörttiä ja opettamalla häntä erillaisiin tilaisuuksiin ja tilanteisiin, saat kuitenkin erittäin herkän ja rakastavan miehen.
Läiheisyys on myöskin näille hyvin tärkeää, siksi naisen tulee muistaa olla hellä ja kärsivällinen. Alussa se on hyvin herkkää ja vavisuttavaa ja tulisi olla kiitollinen päästessään seuraamaan nörtin "ensimmäisiä askelia". Tämä periodi on kuitenkin lyhyt joten yritä ottaa siitä kaikki irti. Nörtin oppiessa tavoille löytyy hänestä yllätävän paljon tavallisia miehisiä piirteitä.

Nörttiä, kuten muitakaan miehiä, ei saa sitoa. Hänelle on kuitenkin osoitettava selkeät rajat, koska on paljon naisia jotka ovat epäonnistuneet oman nörttinsä kesyttämisessä. Nämä saattavat vaania tilaisuutta iskeä kyntensä sinun nörttiisi, jos nörttisi ei osaa puolustautua tai hän ei tunne rajojaan, voi hän pian olla ex-nörttisi.


Nörtit ovat käteviä ja oppivat nopeasti. He saattavat olla paljon pitkämielisempiä naisten suhteen, kuin muut miehet. Alussa kaikki naisiin liittyvä on heille pelottavaa ja he saattavat lukea paljon teoriaa netistä, liittyen kuukautisiin ja mielialavaihteluihin. Heillä on myös loistava huumorintaju ja itseironiaa. Kunhan vain jaksat hellästi ja kärsivällisesti kouluttaa sellaisen omaksesi niin takaan ettet kadu päätöstäsi.

HuohSunnuntai 09.12.2007 23:18

On niin helvetin vajaa olo.. ja sellainen että perkele ku ei jotenki pääse tekee mitää..Kärsimätöntä

KuapijoLauantai 24.11.2007 15:23

Täällä sitä nyt on tullut oltua. Ainoa vitutuksen aiheuttaja on työpaikka. Miehen vieressä on yhä ihana nukkua. Olen kuulemma alkanut kävelemään unissani.. Se aiheuttaa hilpeyttä miehessä.

Kissat on vallannu paikan ja meille on tullu uus kissi.
Nekku :)

Nekku on vähän hassu.. mutta älyttömän hellyyden kipeen. Uusia kavereita en oo osannu vielä tehdä, joskin.. I have a plan (muah)
Jouluksi pitäisi eksyä Vantaalle. Marttia on ihan äly iksu.

Ainoa harrastuskin on tietokonepeli(t). Kyl se tästä ;)

Muutosta :)Tiistai 10.07.2007 12:09

Nyt olen Kuopiossa ja asun täällä.. vaikea sisäistää.

Kissit on toipunu hyvin.. Kimuli odotti että tulen itse tänne ennenku se uskalsi lähteä liikenteeseen. Paljon on vielä paikoilleen laittamista.. ylläri :P Joku ihan älytehokas ihminen ehket olisi jo laittanu kotinsa tip top mutta mie oon ottanu rauhallisesti :)

Kyllä tämä tästä pikkuhiljaa. Pitäs saada toi keittiö kuntoon niin sinne tulis astianpesukone \o/

Hitsi ku pitäs tehä kaikkea.. :) Mutta on ihanaa nukkua ton miehen vieres <3

MuuttoPerjantai 06.07.2007 16:46

Eli aika lailla viimeisiä päiviä tässä Vantaalla elellään. Ajattelin kirjoittaa tänne ja vähän purkaa oloani koska tavallaan on vähän ahdistavaa muuttaa. Mulla on täällä ihan tajuton määrä hyviä ystäviä / tuttuja joita tulee ikävä.. joten mainostan vielä tässä : Meillä on vierashuone!! Käyttäkää sitä hyväksenne!

Mutta minä muutan hyvään paikkaan. Mulla on siellä rakastava mies joka on luvannu pitää musta huolta ja paljon uusia kavereita jotka myöski on luvannu pitää mua hyvänä..

Jostain syystä kuitenkin tänään on itku aika herkässä.

Grace - Oli kyl ihan mieletön juttu tutustua suhun.. onneksi :) Onneksi sulla on Kuopiossa muitakin kavereita niin tiedän että suakin näkee välillä =)

Jaakko - Kiitos sinullekin.. =) Tein tupareissa oli kyl ihan sikahauskaa!

Petri(pervo) - Ajatella.. sääki jäät tänne.. muuttasit Kuopioon ;) Täytyy lähettää toi mies joskus sun luokse viikonlopuksi jos sitä ei jaksa :)

Kelmusilmä - Sua ehket kuiteski tuun kaipaa( ihan vitusti )eniten. Meil on ollu mieletön 1½ vuotta.. kivaa on ollu.. Öillisiä keskusteluja tulee ikävä.

Äiti/Isä/Veli - Niiin vaikeaa kun meillä on joskus ollut.. on meidän välit nykyään kunnossa ja hyvät. Etenkin rakas pikkuveli.. eipä olisi paljon mitää mitä en sun puolesta tekisi.

Heidi/Suvi - Kiitos.. Juoruillaan jatkossaki ;) Taitaa vaan olla että mulla ei oo enää mitää mehukkaita juttuja.. Jumankauta :P

Työpaikka - Jos nyt joku siellä tämän teillekin jostain ihme syystä näyttää niin pitäkää ihtenne miehinä. Sielläkin on monta "vanhaa" tuttua joihin kuitenkin pääsin tutustumaan paremmin vasta tässä ihan lopussa. Vaikeeta siel on ja tuskin helpottaa ellei jotain radikaalia tapahdu.. mutta tehkää nyt rahaa niin johto pysyy tyytyväisenä ;P

Monta ihmistä jää sydämeen ja mieleen ja tuun sitten penkittää unissani sinne :)

Lopuksi Rakas - On ollu ihmeellistä tämä kaikki ja paljon ihmeellisempää tulee olemaan. En tiedä itkenkö onnesta vai surusta maanantaina ku tuun sinne jäädäkseni. Sun kanssa on ollut hyvin kokonainen olo ja on pystyny puhuu kaikesta. Rakastan sinua <3

[Ei aihetta]Perjantai 22.06.2007 17:54

Minulla on ahistunu olo.. kohta syön perunaa.

KuopioSunnuntai 27.05.2007 19:09

Mie haluun sinne :( haluun äkkiä Kuopioon :( !!
« Uudemmat -