IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Kaikkea sitä.Sunnuntai 21.05.2006 18:39

Oli kyllä elämäni eriskummallisin lauantai. Olimme perjantaina perheeni kanssa matkanneet Forssaan kesämökillemme, tarkoituksena lauantaiaamupäivästä kipittää jalat kilkkaa kiiren vilkkaa Hämeenlinnaan tuttavan 50-vuotispäiville. Kehiin iski kuitenkin lähes minimaaliseksi kuvailtava suunnitelmanmuutos. Heräsin lauantaiaamuna kello yhdentoista aikaan äärettömän vittuuntuneena puhelimen soittoon. Mikäs merkillinen numero. Hetken purettuani ärtymystäni aiheesta "kuka helvetti kehtaa soittaa minulle tähän aikaan" päätin viimein vastata. Ja onneksi vastasin.

Seuraavassa hetkessä istuin mustan taksin nahkaisella takapenkillä liituraitapuku päällä selvittämässä päivän ohjelmaa Nelosen uutistoimittajan kanssa. Kyllä, minut haluttiin pitkäaikaisena fanina mukaan Nelosen Lordi-uutisjuttuun. Nelosen studion kautta sitten kameravehkeiden kanssa kotiin, juttu kuvattiin ja illalla se näkyi kuin näkyikin sitten uutisissa. Miten voi tuntuakaan niin hölmöltä nähdä oma lärvä tv-ruudussa.

Pienen tiedononginnan jälkeen sain selville, että Nelosen porukka oli bongannut minut (tai oikeastaan piirrokseni) monsterdiscohell.com-nimisen sivuston järjestämästä piirustuskilpailusta. Siitä vain nimeä ja asuinpaikkakuntaa findiin ja soittelemaan. Käsittämätön onnenpotku kyllä.

Kahdeksan uutisten jälkeen jokseenkin sekavissa merkeissä päätimme yökylään saapuneen Jossun kanssa korkata mallasjuomapulloja hieman ripeämpään tahtiin. Kauan odotettu Euroviisujen finaali alkoi viimein, ja paskapallerot housuissa jännitimme taistoa veriseen loppuun asti. Lordin voittoa säesti kahden hengen hysteerinen kiljumiskuoro, eikä riemulla tuntunut olevan rajaa. Öölit oli suurimmilta osin kitattu, ja jano oli suuri.

Paineltiin Jossun kanssa pihalle juhlimaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.