IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Käytöskouluun niinku olis jo.Tiistai 25.04.2006 20:10

Jokaisen ihmisen pitäisi syntyessään automaattisesti ilmoittautua erilliseen käytöskoulutukseen, peruskoulutus kun sivistyneiden ja kohteliaiden käytöstapojen omaksumiseen ei taida riittää. Muistan alkuvuotisen Apassionata-hevosshow'n, johon pelkkä lastenlippu maksoi käsittämättömät 29€ ja joka ainakin netissä jököttävän ohjelmatiedotteen mukaan vaikutti henkeäsalpaavimmalta esitykseltä ikinä. Henkeäsalpaava se olikin, ei tosin hirvittävän positiivisessa mielessä. Kameroiden vieminen esityssaliin oli kokonaan kielletty, tämä kävi ilmi lukuisista kylteistä ja kuulutuksista ympäri areenan. Luonnollisesti tämän kaoottisen valtion mielisairaat kansalaiset olivat etukäteen valmistautuessaan änkeneet vaatevekkinsä täyteen kaiken maailman tallennusvehkeitä, mukaanlukien nämä viha-rakkaus-suhteissa useimmiten esiintyvät kamerat salamavaloineen. Näin raivokohtauksen välttämiseksi lievästi ilmaistuna nanosekunnin välein räpsyvät sadat kylmänvalkoiset näönvaurioittajat niinsanotusti pilasivat koko show'n.

Asia erikseen ovat nämä isokokoiset vauvat, jotka eivät ole monikymmenvuotisen elämänsä aikana oppineet vieläkään syömään suu kiinni. Itse syömisäänistä äärimmäisen helposti häiriintyvänä menetän elokuvanautintoni poikkeuksetta, sikäli mikäli kun elokuvateatteriin asti vaivaudun. Leffaan mennessä olenkin alkanut varautumaan pinkiksi raidoitetuilla korvatulpilla, "rapi rapi", "rousk rousk" ja "maisk maisk" -äänien pakenemiseksi.

Ja armaat kanssaeläjäni, elokuvateatteri ei ole juorukerho. Pitäkää turpanne kiinni elokuvan aikana, vaihtakaa kuulumiset naapurin Maire-tädistä sitten vaikka matkalla kotiin mutta antakaa muiden lipusta maksaneiden keskittyä maiskutuksensekaisen pulputuksen sijasta parituntiseen kulttuuriantiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.