IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 28.09.2009 19:37

(toim. huom. kuva ei Fiesta Latinasta)

Voi ketun Fiesta Latina sitte, on kuulemma ihme, että oon ees hengissä. Aika kiikun kaakun se kuitenkin vieläkin on, torstai yön "kuuman" salsaamisen ja "hyvin" nukutun yön jälkeen krapulahan se tuli oikeen rynnäköllä kylään. Ja kun se sitten perjantai illalla vihdoinkin alkoi hellittämään niin ei mitään kun sitten nousee kuume, joka lähtiessään jätti ihanan räkätaudin vielä jälkeensä.
Ja perkele tenttiinki tarttis lukea. ärrinpurrin.


Päivän miete:
Patu pitää katkaravuista.

[Ei aihetta]Tiistai 22.09.2009 17:46

"Asunnottomuudessasi on jotain hienoa avoimuutta ja boheemiutta."
Ja siis tämähän tilanne ei ole valinta, vaan vahinko, ja mua raastaa.
Onneks torstaina olis kai fiesta. Hei hei rahat!


Päivän miete:
"Ja sydän lyö BUM BUM BUM"

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.09.2009 19:39

Huomattiin tossa joku päivä, että kaikki on hakenu keväällä taas kynsin ja hampain ja itku kurkussa kouluun ja sitten kun sinne päästään niin ketään ei voisi kiinnostaa taas yhtään vähempää. Ja käynnissä on todellakin 3 kouluviikko. Ja silti ainakin 90% vuosikurssista kuitenkin käy koulun loppuun. Maagista.


Huomisen iskulause:
Hei olen hattara.

[Ei aihetta]Perjantai 04.09.2009 17:30

Tapaa torstai yönä Turun keskustassa neljä hattaraa, jotka myös sattuvat olemaan keltanokkia. Oujee.


Päivän laulu, joka ärsyttävästi pyöri päässäni PO.6. tunnit (yritäppä sitte siinä kuvata itteäs, kun ei muutenkaan oikeen nappaa =((( ):
1, 2, 3, 4, 5
once I caught a fish alive,
6, 7, 8, 9, 10
then I let it go again.
Why did you let it go?
"Because it bit my finger so"
Which finger did it bite?
"The little finger on the right"

[Ei aihetta]Torstai 27.08.2009 17:34

http://lissufin.spaces.live.com/
Top eläin lista :DDD Vad fan? (Ruotsiksi ihan vaan sen pikkupissiksen kunniaksi, joka ei voinut vastata kysymyksiin suomeksi, jonka löysin Åbo Akademin sisäpihalta (?) sammuneena. Hämeenkadulle en sitten enää omin avuin löytänytkään.)

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.08.2009 16:40

Kyl määki Turruus, Fiat Puntoon mahtuu Bilteman polkupyörä.


Päivän miete:
Keskiviikko aamuna krapula ja vapina...

[Ei aihetta]Tiistai 25.08.2009 01:09

Terveisiä Kupittaan Teboilille, teidän asiakaspalvelunne haisee!
Loppujen lopuksi mun renkaan ja erään muunkin leidin renkaan täytti juopunut pulsu. Ei mitään, hyvä täyttäjä se oli ja toivotti vielä hyvää kesää perään.
Täysi rengas ei kuitenkaan paljoa auttanut matkalla vaahtokarkkikaakaolta "kotiin", Noora eksyi kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran T-sairaalan risteyksessä. Enten tenten loru kuitenkin onneksi osoitti oikean suunnan niistä kaikista. Toinen kerta kävi sitten ihan tässä oikeassa osoitteessa, mutta tulin eri suunnasta niin täytyi taas pitää hetken miettimistauko, että mikä talo se taas olikaan.


Päivän miete:
Hyvin rullaa!

[Ei aihetta]Maanantai 17.08.2009 16:42

Mi fell in lööve. Käytiin eilen katsomassa kämppääni, huomaa omistusliite (sehän on jo mun, siitäkin huolimatta että muutto ja koulun alkaminen eivät ihan natsaa samalle päivälle, ehehehe), ja jo pelkkä rakennus kivenheitonpäässä keskustasta sulatti sydämeni. Vanha, vanha, vanha kivitalo, jonka pelkkä rappukin saa sydämet lentämään korvista suloisen sinisine vanhoine puuovineen. Ja ihan kun en jo siinä vaiheessa kuolannut tarpeeksi niin aloin varmasti muistuttaa vesikauhuista kun pääsin itse asuntoon sisään (sen kaiken kyökkimisen ohella, oli vähän ehkä paha krapula, ens kerralla juon 20 vähemmän :D). Juuri rempattu keittiö, tilava kylpyhuone, parketti ja ikkunallinen holvikaari vanhan puuoven päällä.
Oon ehkä aina kadehtinut ihmisiä, jotka saa asua tollasissa taloissa tavallisten kerrostalojen sijaan.


Päivän miete:
TYHY!

[Ei aihetta]Torstai 06.08.2009 09:14

Oon tässä tämän viikon aikana alkanu havahtua siihen, että alkaa olla pakko kasvaa aikuseksi. Niin paljon kun aina oonkin sitä halunnut lykätä. Mikäli unenpöpperössä ja pätkivän linjan kautta kuulin oikein ja pääsin kouluun niin nälkäkuolema odottaa, ellei lakkaa jatkuvalla syötöllä ravaamasta baarissa ja ala tekeen joskus lauantaina töitäki. Täytyy vaan tyytyä enää katsomaan Peter Pania, ja lakata itse leikkimästä sitä, ja itkeä vuolaasti vanhuuttaan ja sitä, että ne jättää Nanan hihnan päähän ja lentää itse pois. Nana-parka.


Päivän miete:
Entäs isä-parka?

[Ei aihetta]Torstai 30.07.2009 13:53

Rikottiin eilen vihdoinkin "rutiini". Ollaan valehtelematta semmoset melkein kaks viikkoa syöty illat pakastepitsaa sohvalla ja katottu telkkaria, mutta eilen mentii sitte pyöräilemmää. Reiskat 20 kilsaa. Oikee urheilija"nuoret" :D


Vuoden käännös:
rusakko
> pissa kakka pissa kakka aa aa