IRC-Galleria

Guttersniper

Guttersniper

https://soundcloud.com/lokkijay

Selaa blogimerkintöjä

http://books.google.fi/books?id=6_nd2DZ-h-UC&dq=Intoxication:+The+Universal+Drive+for+Mind-Altering+Substances&printsec=frontcover&source=bl&ots=Au5-8E6bZg&sig=dIpb5p-W9CpLe1gdGbK3ErdpJTU&hl=fi&sa=X&oi=book_result&resnum=6&ct=result#PPA33,M1

Lukekaa ehdottomasti, mikäli haluatte tietää paljon enemmän päihtymisen tieteestä, sekä sen kulttuurihistoriasta ja myös luonnollisesta kokonaisvaltaisuudesta. Intoxication haastaa vanhat ja pinttyneet ajatusmallit, joiden mukaan päihtyminen olisi pelkkä kulttuurillinen ilmiö.

Kirja on erittäin arvostetun psykofarmakologian professorin, Ronald Siegelin (http://en.wikipedia.org/wiki/Ronald_K._Siegel), kirjoittama, ja sisältää mukaansatempaavan ja kattavan tietopankin perustarpeesta, jota me kaikki jollain tavalla tyydytämme.

Kirjan voi ostaa mm. Amazon.comista: http://www.amazon.com/Intoxication-Universal-Drive-Mind-Altering-Substances/dp/1594770697

Suosittelen!

--

"Siegalin teos tulee olemaan kiistanalainen, mutta hänen näkökulmaansa siitä, että päihtyminen on kulttuurillisen ilmiön lisäksi luonnon tosiasia, ei saa jättää huomiotta. Intoxication-kirjan lukemisen tulisi olla edellytys kansakuntien huumetsaareille."
- Los Angeles Timesin arvostelu

"Lukemalla tämän kirjan tulee tietoiseksi huumeongelman monista eri näkökannoista, psykoaktiivisen aineiden hyödyllisyydestä ja vaarallisuudesta, sekä niiden painoarvosta lääketieteessä, uskonnollisissa rituaaleissa ja päivittäisessä elämässä. Vaikuttavaa ja kiehtovaa."
- Albert Hofmann, kemian tohtori, yli sadan tieteellisen artikkelin ja "LSD: My Problem Child"-teoksen kirjoittaja, ja yksi "Plants of the Gods"-teoksen kirjoittajista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.