IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

Keksiviikko. Tai olisiko se pipari?Keskiviikko 30.11.2005 22:48

Jeh. Leivoin pipareita 2v muksujen kanssa.

Olin sonnustautuneena leivontamyssyyn ja essuun.

Leipomis-tohinan jälkeen yksi pieni tyttö tuli kysymään
-Oletko sinä se sama Hanna joka leipoi minun kanssani?
-Juu olen
-No mä tunnistin sut noista punasista kengistä .. :))

TiisdaagTiistai 29.11.2005 20:52

Puin tänään yhden 2v pojan morsiusneidoksi :'DD Pirullista. Joo. Työssäoppimistehtävien palautus huomenna. Voisi alkaa vääntämään..

Löördaagfiivär vähän myöhässäSunnuntai 27.11.2005 18:47

Voihan KEHVELI mikä lauantai :D

Ensinnäkin. Ekana oltiin Iinan kanssa Naakan joulumyyjäisissä jossa oli mukavaa :D Opettajat just ja just tunnisti mut ja kaikki hymyili mulle. En kyllä tiedä miksi. Ehkä näytin tyhmältä. Tein myös muutaman mahti LENNOKIN joilla voitin karkkia vaikka en ollutkaan hyvä ^___^ Kuten aina, kasin musalaiset loistivat lavakarismallaan ja upeilla biisivalinnoillaan. Kiitos. Elän taas muutaman vuoden pidempään.

Sittenpä kävin kaupassa Hämeenlinnassa mein isukin kanssa ja sain upiJat pokserit. Niissä on autoja.

Kävinpä messucaféssakin. Siellä oli paljonpaljon talviriparilaisia jotka tuijottivat Hannaa. Varsinkin kun Hanna tuli ehtoolliselta, koko kappeli hiljeni ö.Ö Rispekt. Sitten seuriksella me syötiin kaikkea hyvää ja pelattiin Jonnen ja Tuomon kanssa biljardia :D Tuomo oli ihan masteri siinä lajissa ja pussitti 3 Hannan palloa ja 2 Jonnen palloa. + tietysti 2 omaa. Jouduin tekemään vain kerran Matrix-väistön kun pieni ja kova bilispallo hieman pompsahti Jonnen lyönnistä kohti. Se oli kaunista. Ja pelattiin me Tuomon kanssa pöytäfutistakin. Oma maalivahtini potkaisi pallon mua päähän, josta pallo kimposi huoneen oikeaan laitaan ja meikkis huoneen vasempaan reunaan. Sekin oli kaunista.

Kun siinä puoli 10 aikaan oltiin lähdössä, niin todettiin että tekee mieli tyhmäillä. Joten, Yrjölään pulkkamäkeen. Käveltiin kylän läpi ja laulettiin ylistyspiisejä ja kaikki tuijotti. Laulettin myös yhen kerrostalon ikkunan alla, kun siellä oli jotkut örinämusapileet. ( Hanna: 'RAAKAA JAUHELIHAA!!' Martti: 'Ja mehua!!' ) Käytiin siis Minnalla keittämässä kaakaota ja hakemassa piparit ja pulkat. Lumisotaa säädettiin varmaan pari tuntia ja oli hieman vetinen olo. Olin nimittäin varustautunut. Päällä oli lyhyt takki, ei pipoa, farkut ja korkeakorkoiset puutsit ^__^ Hell yeah. Täytyy vielä mainita että pulkkailemassa oli Hanna, Minna, Jonne, Martti, Assi ja Tuomo. Oli kivaa <4-1

TiistaitunnelmaaTiistai 22.11.2005 22:03

Pelasin 4v pojan kanssa Naakkapeliä:

K: Mä sain hei punkun! (punaisen) Mulla on nyt enemmän punkkuja kuin sinkkuja! (sinisiä)

H: Jos punaiset on punkkuja, ja siniset sinkkuja, niin onko vihreät sitten vinkkuja?

K: *katsoo kuin vähäjärkistä* Ei kun ne on omenia.

Maanantait on kiveja.Maanantai 21.11.2005 19:34

Tsidiu. Taas yksi päiväkotipäivä takana. Työharjoittelu käy pikkuhiljaa vähiin :) Aika kuluu nopsaan.

Ostin muuten tänään ekat joululahjat :P

Yksi pieni ja suloinen ja närkästynyt poika sanoi mulle tänään 'Mä en tykkää kestään muusta tädistä kuin susta.' <3 :') Melkein itkin :D

Väsymystys.Sunnuntai 13.11.2005 15:08

Hohhoh. Eilen oltiin porukalla Iineliinin mökillä ja oli mukavaisaa. ^___^ Söimme kreikkalaista salaattia ja loppuillasta puolella porukasta oli maha kipeä raa'asta sipulista :D Njäh, pikkuvikoja. Eikä ne naapuritkaan hirveesti hajonnut kun laulettiin hengellisiä lauluja latinaksi niiden portilla..

Tulin kotiin ja totesin että hups, ei ole avaimia mukana :) Etsimään vara-avainta joka oli kadonnut :D Oli hieno kontata yöllä haravoiden keskellä. Jooh. Pääsin sisälle.

Keksi-viikkoTorstai 10.11.2005 00:15

EN syönyt keksejä :< Noh. Tein isänpäiväkortteja :D Ja istuin papiljotit päässä (älä kysy). Ja mitäs..

Ja rakas tulee huomenna kotiin <3 Miss you. <3

*puhelin oli siis huollossa*

Tsidiu tiistaiTiistai 08.11.2005 19:43

Kjeh. Juurikin tulin töistä. Käytiin kersojen kanssa kirjastossa ja meluttiin ^___^ Tunnen kuuluvani joukkoon. <3

Läskeilyä.Maanantai 07.11.2005 22:46

Tänäänkin tuli henkailtua päväkodilla. Ihan kivvaa :P Tein isinpäiväkortin :D Joh. Totesin että vanhenen kohta (16!!). Hullua. Luokan junioristakin tulee sakkolihaton. Jees. Sekopääfiilis. Voitettiin muuten eilen peli. Jei.

*ja tähän väliin kysymys: Mitä tää selittää?*

Joo. Ei ollut reenejä joten olen läskeillyt heela daagen ^___^ Ihkudaa.
- Vanhemmat »